Kandidaten 2017-01-05T20:29:08+00:00

Lefit verbindt professionals en opdrachtgevers binnen de vakgebieden ICT, (online) Sales & Marketing en HR. Wij geloven dat echt contact de basis is voor succesvolle samenwerking. Onze consultants hebben dan ook oprechte interesse in u, uw ervaringen en drijfveren. We verkennen samen of de wensen van onze klanten bij u passen en vice versa.

Samen met inmiddels ruim 11.000 leden bouwen wij al sinds 2009 aan onze eigen online communities in Nederland en België op het gebied van IT, (online) Sales & Marketing en HR. Je wisselt hier kennis en ervaring uit met vakgenoten en wordt vrijblijvend geïnformeerd over opdrachten en vacatures.

Lefit is ervan overtuigd dat vooruitgang niet mogelijk is zonder verandering. Zoals Charles Darwin het al omschreef “it’s not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent, but the one most responsive to change”. Daarom helpen wij (young)professionals in hun persoonlijke ontwikkeling en loopbaan oriëntatie d.m.v. interactieve en praktijkgerichte trainingen en coachingstrajecten.

Wij bieden maatwerkoplossingen voor:

  • Werving & Selectie
  • Interim, Detachering of uitzenden

  • Traineeship

  • Employability coaching

  • Training

  • Outplacement

VERSTUUR JE PROFIEL

Interesse in toekomstige mogelijkheden? Wij nodigen je uit om jouw profiel bij ons achter te laten. Integriteit staat voorop – jouw gegevens worden zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld.

Verstuur je profiel

” Een warme ervaring al vanaf het eerste gesprek in het prachtige pand in Breda. Bruikbare feedback gekregen die me verder heeft geholpen door de gesprekken heen en uiteindelijk een goed passende baan gevonden. Paul en Stefan stonden altijd voor me klaar om even te sparren en nemen ook nu nog contact op om te kijken hoe het gaat. Zo hartelijk als Lefit het doet is wat mij betreft uniek.”

Kandidaat, bemiddeld door Lefit

“Great professionalism, a very friendly personality and excellent advice and guidance for the applicants he recruits.”

Kandidaat, bemiddeld door Lefit