Even voorstellen..

 

Mijn naam is Ireen Dekker, 26 jaar en woonachtig in Breda samen met mijn vriend.

Op 1 februari ben ik gestart als Junior Consultant bij Lefit Interim & Recruitment. Hiervoor ben ik werkzaam geweest bij Vacansoleil en Quaestus Executive Search.

In 2015 ben ik afgestudeerd aan de master Human Resource Studies aan Tilburg University. Via een oud-studiegenoot ben ik bij Quaestus begonnen, hier heb ik de eerste kneepjes van het recruitment vak geleerd als Research Consultant en richtte ik mij voornamelijk op sourcing. Vervolgens heb ik de keuze gemaakt om het HR-vak verder te ontdekken door op een HR-afdeling te gaan werken bij Vacansoleil. Daar kwam ik erachter dat ik recruitment het leukste en meest dynamische onderdeel vind van HR. Na een gesprek met Lefit wist ik het zeker om hierop te focussen.

De cultuur, hechte sfeer en mogelijkheden van een klein team bij Lefit spreken mij heel erg aan. Daarnaast de persoonlijke manier van werken en de betrokkenheid die getoond wordt, maakt dat ik voor Lefit gekozen heb.

Lefit bemiddelt vaak in complexere functies, wat mij persoonlijk heel erg aanspreekt. Ik wil graag weten wat een functie inhoudt en wat iemand motiveert. Daarnaast vind ik het heel belangrijk dat iemand op de juiste plek zit en plezier heeft in zijn of haar baan. Hier ga ik bij Lefit aan bij kunnen dragen door mensen naar een passende plek te kunnen bemiddelen.

Wil je graag met mij in contact komen mail dan naar [email protected]

2018-02-02T09:53:51+00:00 2 februari 2018|