Even voorstellen: onze nieuwe stagiaire

Mijn naam is Judith Kerstens, ik ben 24 jaar jong en geboren en getogen in Breda.

In de periode va05716004-Profielfoto-Judithn september tot en met december 2016 kom ik stagelopen bij Lefit recruitment & Interim.

Onlangs heb ik mijn master Organisatiewetenschappen aan
de Universiteit van Tilburg afgerond. In deze studie word je breed opgeleid en worden meerdere disciplines behandeld zoals psychologie, sociologie en economie. Daarnaast krijg je ook een inleiding in Personeelswetenschappen. Hier is mijn affiniteit met het HRM vak dan ook ontstaan. Zeker na mijn bestuursfunctie waarin ik al praktijk ervaring als HR-manager heb opgedaan, zie ik mijn toekomst in de HRM. Wat voor mij het HRM vak zo interessant maakt, is de combinatie van zakelijk en sociaal.

Omdat ik het belangrijk vind om mezelf eerst nog verder te ontwikkelen voordat ik daadwerkelijk de arbeidsmarkt op ga heb ik ervoor gekozen om eerst een stage te doen. Op deze manier wil ik graag nog meer praktijk ervaring opdoen binnen het brede, dynamische HR- en consultancy vakgebied. Ik hoop op deze manier er ook achter te komen waar mijn capaciteiten en interesses nu echt liggen binnen HRM.

Tijdens mijn kennismaking met Lefit sprak vooral de open en eerlijke cultuur en goede sfeer mij aan. Bij Lefit krijg ik de mogelijkheid om mee te lopen in een kleine organisatie, een stage met veel afwisseling en eigen verantwoordelijkheid, waarin ik mezelf op het HR gebied kan ontwikkelen. Daarnaast krijg ik bij Lefit ook veel ruimte om mezelf op persoonlijk vlak verder te ontplooien. Om zoveel mogelijk te leren zal ik met alle aspecten van Recruitment Consultancy in aanraking komen. Met mijn opgedane theoretische kennis en praktijkervaringen tot nu toe, hoop ik een goede bijdrage te kunnen leveren aan Lefit. Ik heb erg veel zin in mijn uitdaging binnen Lefit recruitment & Interim en hoop veel van mijn stage te leren op het gebied van recruitment en alle facetten die hierbij komen kijken!

Heb jij ook interesse in of vragen over een stage bij Lefit? Neem dan contact op met Judith!

mail: recruitment@lefit.nl

InternshipDiagram

2016-11-28T15:49:08+00:00 4 oktober 2016|