Even voorstellen…

Mijn naam is Jessy Engelaar, ik ben 20 jaar jong en momenteel woonachtig in Rucphen.

In de periode augustus tot en met december 2017 zal ik stage lopen bij Lefit Recruitment & Interim met als functie Junior Consultant.

Momenteel ben ik nog druk bezig met mijn bachelor Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Ik zit dit jaar in mijn 3de en tevens laatste studiejaar.

In de studie Bedrijfskunde word je breed opgeleid en worden meerdere disciplines van het bedrijfsleven behandeld zoals accountancy, financiën, methodologie, HR, statistiek en leiderschapsvraagstukken. Tijdens de HR gerelateerde vakken is voor mij de affiniteit met HRM ontstaan. Wat voor mij het HRM vak zo interessant maakt is de combinatie van het zakelijke en sociale aspect.

Aangezien ik in het eerste trimester van mijn 3de studiejaar de keuze kreeg om stage te lopen, op exchange te gaan of een minor te volgen was voor mij de keuze om mijn HR interesse verder te oriënteren, door middel van een stage, snel gemaakt. Daarnaast vind ik het erg belangrijk om mezelf in de praktijk te ontwikkelen naast mijn studie. Daarom heb ik er ook voor gekozen om vijf maanden stage te lopen in plaats van de verplichte 10 weken.

Tijdens mijn stageperiode wil ik me dan ook graag zo veel mogelijk ontwikkelen binnen het brede, dynamische HR- en recruitment vakgebied. Vanaf het begin sprak recruitment mij  het meest aan, omdat in de veranderende maatschappij, waarin mensen steeds vaker van baan wisselen, goede recruitment een belangrijke rol speelt. De vele contacten, verschillende bedrijven en interviews geven mij enerzijds inzicht in de markt en anderzijds praktisch veel oefenstof.

Tijdens mijn kennismaking met Lefit sprak vooral de open, eerlijke cultuur en goede sfeer mij aan. Lefit biedt mij de mogelijkheid mee te draaien in een kleine organisatie en biedt mij een stage met veel afwisseling en eigen verantwoordelijkheid, waarin ik mezelf kan ontwikkelen en ontplooien. Om zoveel mogelijk kennis te vergaren zal ik me met alle aspecten van recruitment bezig houden. Met mijn opgedane theoretische kennis en analytische vaardigheden, denk ik een goede bijdrage te kunnen leveren aan Lefit. Ik heb erg veel zin in mijn uitdaging binnen Lefit Recruitment & Interim en hoop veel van mijn stage te leren op het gebied van recruitment en alle facetten die hierbij komen kijken!

Heb jij ook interesse in of vragen over een stage bij Lefit? Neem dan contact op met Jessy!

Mail:recruitment@lefit.nl

2017-08-08T10:50:21+00:00 8 augustus 2017|