Introductie

Hallo iedereen!

Ik zal mijzelf kort even voorstellen. Mijn naam is Jasper Verstappen, ben 26 jaar en woon in Tilburg. Ik loop van september t/m januari stage bij Lefit Recruitment als junior consultant die deel uitmaakt van mijn opleiding Human Resource Management in Tilburg. Daar ben ik momenteel bezig aan mijn derde en voorlaatste studiejaar.

Ik heb voor een recruitmentbureau gekozen omdat ik me graag wil onderdompelen in de recruitmentwereld. Het is daarin essentieel dat de wens van werknemer en werkgever wordt achterhaald, anders valt alles in het water. Bij Lefit vinden ze dit ook belangrijk en nemen ze daar de tijd voor. Dit sluit bij mij aan omdat ook ik het analyseren van de behoefte niet alleen interessant maar ook leuk vind. Omdat het een bureau is die voornamelijk in complexe rollen bemiddelt wordt dit juist van mij verwacht en krijg ik de kans om dit verder te ontwikkelen. Bovendien sluit het perfect aan bij mijn interesse in mensen en hun drijfveren!

Het is namelijk de bovengenoemde interesse die mij heeft doen besluiten om de opleiding HRM te volgen bij Fontys in Tilburg. Die opleiding richt zich op de sociale kant van HR waar bijvoorbeeld Avans zich voornamelijk richt op de economische kant. Dat ik liever een gesprek voer in plaats van maandcijfers bereken staat als een paal boven water. De kennis en vaardigheden die ik binnen mijn opleiding heb opgedaan kan ik direct toepassen binnen Lefit, wat ik erg prettig vind. Daarnaast mag ik meteen meedoen met het volledige recruitmentproces wat ook precies mijn wens en verwachting is van een stage. Als laatste vind ik het erg fijn dat het een kleine en hechte organisatie is waar je iedereen snel leert kennen, waar iedereen behulpzaam is en waar ik de ruimte krijg om mezelf te ontplooien.

Heb jij ook interesse in of vragen over een stage bij Lefit? Neem dan contact op met Jasper!

Mail:recruitment@lefit.nl

2017-10-02T10:30:40+00:00 29 september 2017|