Nog een nieuw gezicht

Graag stel ik mezelf even voor… Mijn naam is Sylvia Lucas, 26 jaar, geboren en getogen in Breda. Op dit moment ben ik derdejaars student Human Resource Managent aan de Fontys in Tilburg. Na recentelijk de Minor Filosofie en Ethiek te hebben afgerond mag ik nu starten aan een nieuwe en spannende fase in mijn studie. Gedurende de periode februari – juli 2018 mag ik als stagiaire deel uitmaken van het recruitment team van Lefit. Een periode waar ik al enige tijd naar heb uitgekeken en waar ik nu met veel enthousiasme aan ben begonnen.

Al sinds het begin van mijn studie heb ik een sterke affiniteit met persoonlijk contact en advisering. Daarnaast vind ik het erg interessant om te zoeken naar de match tussen individu, diens interesses en een volgende stap in iemands loopbaan. Het is mede daarom dat ik sinds een jaar, naast mijn studie, als vrijwilliger bij een vakbond ben aangesloten als loopbaanconsulent. Een bezigheid die ik met erg veel enthousiasme uitvoer en waar ik elke keer weer veel plezier aan beleef.

Nu mijn stageperiode is aangebroken is, krijg ik bij Lefit de kans om weer op een nieuwe manier kennis te maken met een uitdagend onderdeel van het HR-vakgebied. Ik hoop gedurende mij tijd hier de verschillende werkprocessen van dichtbij mee te mogen maken, nieuwe kennis en ervaringen op te doen en vooral veel te leren.

Indien je meer wilt weten over de stagemogelijkheden bij Lefit, mag je mij mailen op: [email protected]

2018-02-08T09:34:16+00:00 8 februari 2018|