Opdrachtgevers 2017-01-05T20:56:14+00:00

Onze werkwijze

Lefit gelooft dat echt contact de basis is voor succesvolle en duurzame samenwerking. Dit begint met oprechte interesse in uw organisatie en organisatiebehoeften. Onze arbeidsmarktspecialisten hebben daarnaast ruime ervaring binnen hun vakgebied en kunnen als uw business partner werken bij de werving van vaste of tijdelijke medewerkers op HBO/WO niveau.

Hierbij kijken we verder dan de match tussen cv en functieprofiel maar zorgen we ook voor een passende match tussen persoonlijkheid en drijfveren van de kandidaat en de cultuur van uw organisatie.

Samen met inmiddels ruim 11.000 leden bouwen wij al sinds 2009 aan onze eigen online communities in Nederland en België op het gebied van IT, (online) Sales & Marketing en HR. Hierdoor hebben we ook direct toegang tot tal van professionals die zelf (latent) op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging of die ons verder helpen door onze opdrachten in hun netwerk te introduceren.

Lefit is ervan overtuigd dat vooruitgang niet mogelijk is zonder verandering.
Zoals Charles Darwin het al omschreef “it’s not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent, but the one most responsive to change”. Daarom helpen wij (young)professionals in hun persoonlijke ontwikkeling en loopbaan oriëntatie d.m.v. interactieve en praktijkgerichte trainingen en coachingstrajecten.

Onze maatwerkoplossingen:

 • Werving & Selectie

  U heeft een vacature en zoekt hiervoor een nieuwe collega die niet alleen aan de harde eisen uit het functieprofiel voldoet, maar ook als persoon goed binnen uw organisatie past, Lefit zet haar netwerk graag voor u in.

 • Interim, Detacheren of uitzenden

  Wanneer snelheid, flexibiliteit of specifieke expertise cruciaal is, zijn wij in staat om snel te schakelen. We staan doorlopend in contact met professionals die op interim-basis het verschil maken.

 • Traineeships

  Technologieën volgen elkaar snel op en adaptatie hiervan is essentieel voor bedrijven. Soms wilt u young professionals in uw organisatie opnemen om innovatie te bevorderen en soms om uw lange termijn personeelsplanning te realiseren. Lefit biedt maatwerk traineeships: wij trainen de ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden en u de overdracht van vakkennis.

 • Employability coaching

  Om duurzame inzetbaarheid van medewerkers te vergroten biedt Lefit i.s.m. haar partners de mogelijkheid tot een kort employability coachingprogramma (kick-off en drie gesprekken). Na afloop hebben deelnemers weer een duidelijke focus m.b.t de regie over hun loopbaan, energie om nieuwe ontwikkelingen aan te leren of over te dragen aan collega’s en een concreet actieplan om de eigen toegevoegde waarde voor uw bedrijf te herijken.

 • Training

  Verandering in organisaties lijkt een constante factor te worden en hiermee omgaan ook. Soft skills worden steeds belangrijker. Effectief communiceren, feedback geven en samenwerken zijn cruciaal bij het behalen van organisatiedoelstellingen. Lefit verzorgt praktijkgerichte trainingen, waarbij met de deelnemers actief wordt geoefend om nieuwe inzichten te verinnerlijken.

 • Outplacement

  Komt u er samen met uw medewerkers niet meer uit dan biedt Lefit outplacementbegeleiding aan. Onze consultants en partners beschikken over een uitgekiend programma om uw medewerker weer in de eigen kracht te zetten: verbinding maken, vertrouwen geven en samen op zoek gaan naar een nieuwe passende functie elders.

“Lefit maakt relaties graag persoonlijk, neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking: +31(0) 76 – 26 00 00 4”

Lefit heeft een groot aantal opdrachten succesvol ingevuld. Zij weten de juiste kandidaat te vinden, rekening houdend met de vaak complexe functie-eisen. Ook in hoogconjunctuur waarbij er minder werkzoekenden waren. Lefit heeft een persoonlijke benadering waarbij manager en werknemer zich erg op hun gemak voelen. Met name de persoonlijke aandacht en opvolging is kenmerkend en onderscheidend.

Loet Pessers, HR Director en opdrachtgever

“Great professionalism, a very friendly personality and excellent advice and guidance for the applicants he recruits.”

Kandidaat, bemiddeld door Lefit