Bemiddeling bij vaste posities

De werving & selectie dienstverlening van Lefit richt zich op vacatures voor hoger opgeleiden in de vakgebieden ICT, Data Science, Sales & Marketing en HR. Bij iedere individuele opdracht maken we op basis van wensen een juiste vertaling naar de arbeidsmarkt. Wij zijn in staat door maximale activatie van ons zorgvuldig opgebouwde online en offline netwerk en intensieve (executive) search naar passende kandidaten, schaarse professionals uit de arbeidsmarkt te introduceren.

Lefit kijkt verder dan de vakinhoudelijke match met een functieprofiel. Wij geloven dat er pas echt sprake is van een goede match als de persoonlijkheid en drijfveren van de kandidaat aansluiten bij de missie en bedrijfscultuur van de opdrachtgever. Bij Lefit gaan we daarom bewust een stapje verder in onze gesprekken. Onze oprechte interesse, in combinatie met onze gedegen aanpak en de wil om door te gaan, vormen de ingrediënten voor een succesvolle bemiddeling. Kortom, Lefit leert je kennen!

Samen met inmiddels ruim 12.000 leden bouwen wij al sinds 2009 aan onze eigen online communities in Nederland en België op het gebied van ICT, Data Science, Sales & Marketing en HR. Hierdoor hebben we direct toegang tot tal van professionals die zelf open staan voor een interessante nieuwe functie of die ons verder helpen door onze opdrachten in hun netwerk te introduceren.

We decided at Ericsson The Netherlands to explore opportunities outside our Telecom domain. We needed experts (IoT architects/ business developers) from domains like Automotive, Transport, Maritime, Logistics, Energy.
Lefit has a high quality people network, is investing in the personal relation, knows the market and is using the latest technologies.
Lefit did all the pre-work; hunting the global market, gathering and reviewing CV’s, interviews and presented to me only the candidates that would be a right fit from both domain knowledge as cultural fit.
For all the candidates I hired I just needed one interview. Very efficient!
Michel Smits, Program Manager Digital Transformation

Interim Bemiddeling

Bij interim opdrachten werken wij altijd vanuit specifieke vraag. Hierbij activeren wij ons uitgebreide netwerk aan zelfstandigen of nemen wij kandidaten voor de duur van een opdracht/ project in dienst. Wij zijn niet een detacheerder in veel voorkomende rollen, maar juist met een maatwerk aanpak in staat om specialistische of management capaciteit te leveren. Onze interim bemiddeling richt zich op de vakgebieden ICT, Data Science, Sales & Marketing en HR.

Onze consultants zijn ervaren sparringpartners voor organisaties. In onze gesprekken vragen we door, kijken we naar het grote geheel en denken we mee in mogelijkheden. Dit leidt, naast bemiddeling voor vaste en interim posities, vaak tot nieuwe ideeën of oplossingen die van toegevoegde waarde kunnen zijn. Denk hierbij aan het aanstellen van een Technology Board, het uitbesteden van werkzaamheden of een project, het opzetten van een werken-bij site, het trainen van teams of individuen, etc. Wij gaan graag een uitdaging aan.

Ik heb de dienstverlening van Lefit als erg prettig ervaren. De gesprekken waren informeel maar verhelderend, waardoor ik een goed beeld kreeg van de vacature, ook de hele afhandeling daarna was soepel. Lefit heeft duidelijk kennis van zaken wat betreft de organisatie waarvoor ze bemiddeld hebben. Zij konden mij tijdens het gesprek een goed beeld schetsen van mijn rol in de organisatie. Ik was me ter degen bewust van het feit dat ik aan een pittige rol was begonnen in een organisatie die nooit stil staat. Lefit kon mij dit van tevoren al vertellen en adviseerde mij al over eventuele valkuilen op basis van mijn profiel. Dit was erg nuttig.
Bemiddelde kandidaat

Contact

Lefit bemiddelt sinds 2009 succesvol in vaste en tijdelijke functies op het gebied van IT, Data Science, Sales, Marketing en HR. Onze consultants staan voor je klaar om de juiste kandidaat  voor jouw vacature te vinden.

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor het bespreken van een vacature of interim opdracht? Laat je gegevens achter en wij nemen binnenkort contact met je op!