Bemiddeling bij vaste posities

De werving & selectie dienstverlening van Lefit richt zich op vacatures voor hoger opgeleiden in de vakgebieden ICT, Data Science, Sales & Marketing en HR.

Namens onze opdrachtgevers maken wij het verschil door in een schaarse arbeidsmarkt succesvol verbinding te maken en passende kandidaten duurzaam te matchen.

Hoe doen we dat?

Wij werken in teamverband aan onze opdrachten en onderhouden continu contact met ons zorgvuldig opgebouwde netwerk.

Wij geloven dat er pas echt sprake is van een goede match als de persoonlijkheid en drijfveren van de kandidaat aansluiten bij de missie en bedrijfscultuur van de opdrachtgever. Bij iedere vacature gaat ons team met de opdrachtgever aan tafel voor een uitgebreide (vacature) intake. Door onze kennis van de arbeidsmarkt en behoefte van de professionals, denken wij graag mee over de inhoud van de functie. We vragen (kritisch) door, spiegelen en adviseren zodat de vacature de juiste professional aanspreekt.

Wij vertalen de intake naar een juiste vacaturetekst en verspreiden deze via een uitgebreide campagne op gepaste onlinekanalen zodat deze in de arbeidsmarkt en ons netwerk zichtbaar wordt. We zoeken (pro)actief persoonlijk contact met mensen binnen en buiten ons netwerk om te polsen of er wederzijdse interesse is om in gesprek gaan.

Na een eerste telefonische afstemming volgt een persoonlijk interview met kandidaten, welke recht doet aan onze slogan “Lefit leert je kennen”. Bij wederzijdse interesse verzorgen we een uitgebreide introductie en begeleiden we de rest van de procedure.

Onze oprechte interesse, kennis van de markt, kwaliteit van Team Lefit en de wil om door te gaan, vormen de ingrediënten voor succesvolle bemiddelingen en langdurige samenwerkingen.

We decided at Ericsson The Netherlands to explore opportunities outside our Telecom domain. We needed experts (IoT architects/ business developers) from domains like Automotive, Transport, Maritime, Logistics, Energy.
Lefit has a high quality people network, is investing in the personal relation, knows the market and is using the latest technologies.
Lefit did all the pre-work; hunting the global market, gathering and reviewing CV’s, interviews and presented to me only the candidates that would be a right fit from both domain knowledge as cultural fit.
For all the candidates I hired I just needed one interview. Very efficient!
Michel Smits, Program Manager Digital Transformation

Interim Bemiddeling

Bij interim opdrachten werken wij altijd vanuit specifieke en exclusieve vraag. Hierbij activeren wij ons uitgebreide netwerk aan zelfstandigen of kunnen wij kandidaten voor de duur van een project in dienst nemen. Lefit hanteert maatwerk en zorgt voor de juiste interim vervanging of tijdelijke specialist.

Wij staan in interim bemiddeling voor onze slogan ‘Lefit leert je kennen’ en gaan zorgvuldig en persoonlijk te werk. Dit betekent dat opdrachtgevers en interim professionals mogen rekenen op een open en transparante wijze van samenwerken. Wij werken met modelovereenkomsten om te voldoen aan de geldende wettelijke kaders.

Kijk ook eens naar onze referenties om beeld te krijgen van enkele opdrachtgevers en de referenties over Lefit van kandidaten, klanten en coachees te lezen.

Ben jij interim Professional in één van de volgende vakgebieden ICT, Data Science, Sales & Marketing en HR en Management? Schrijf je bij ons in via de ‘bel mij terug’ button en laten we vrijblijvend met elkaar kennis maken.

Ik heb de dienstverlening van Lefit als erg prettig ervaren. De gesprekken waren informeel maar verhelderend, waardoor ik een goed beeld kreeg van de vacature, ook de hele afhandeling daarna was soepel. Lefit heeft duidelijk kennis van zaken wat betreft de organisatie waarvoor ze bemiddeld hebben. Zij konden mij tijdens het gesprek een goed beeld schetsen van mijn rol in de organisatie. Ik was me ter degen bewust van het feit dat ik aan een pittige rol was begonnen in een organisatie die nooit stil staat. Lefit kon mij dit van tevoren al vertellen en adviseerde mij al over eventuele valkuilen op basis van mijn profiel. Dit was erg nuttig.
Bemiddelde kandidaat

Contact

Lefit bemiddelt sinds 2009 succesvol in vaste en tijdelijke functies op het gebied van IT, Data Science, Sales, Marketing en HR. Onze consultants staan voor je klaar om de juiste kandidaat  voor jouw vacature te vinden.

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor het bespreken van een vacature of interim opdracht? Laat je gegevens achter en wij nemen binnenkort contact met je op!