Per juli 2018 ben ik begonnen aan een traineeship bij Ericsson als Implementation manager/Site engineer Transmissie.

Totaal bleu begon ik bij Transmissie en mocht ik een jaar lang iedereen vragen stellen om kennis van de processen en technieken op te doen binnen Ericsson en transmissie. Als onderdeel van het traineeship begon de externe coaching door Lefit: Saskia Kock was aangesteld als mijn coach en naar mijn idee hadden we meteen al een goede klik.

Een half jaar lang hadden we ongeveer 2x per maand een sessie waarin we o.a. communicatiemodellen bespraken en reflecteerden op de praktijkcases bij Ericsson. Wat ik ook als prettig en nuttig heb ervaren waren de aanvullende modules met mindfulness, het zogeheten ”Dansvloermodel” en de literatuurlijst die aangeleverd werd.

De gesprekken met Saskia heb ik als nuttig, gezellig en ook af en toe pittig ervaren. Naar mijn mening is Saskia een goede coach omdat ze goed kan luisteren, je alle ruimte geeft voor eigen inbreng en goed doorvraagt om tot concrete conclusies te komen.

Door deze externe coaching/begeleiding ben ik veel wijzer ben geworden en heb ik flinke stappen kunnen maken om doelen te stellen voor het vervolg van mijn traineeship en carrière bij Ericsson.

Jou Inhoud Komt Hier