HR Services

HR Services van Lefit ontzorgen organisaties op het gebied van HR. Wij beschikken over een poule van ervaren interne en externe HR-consultants die tijdelijk inzetbaar zijn bij behoefte aan (extra) capaciteit en voor HR services/projecten.

Afhankelijk van het type vraagstuk en de complexiteit zorgen wij voor de juiste inzet van HR-professionals om uw vraagstuk op te lossen of in te vullen. We handelen hierbij vanuit onze kernwaarden, hetgeen betekent dat u met de professionals van Lefit betrokken en resultaatgerichte consultants zult treffen die met gevoel voor verhoudingen in de klantorganisatie op professionele en persoonlijke wijze invulling zullen geven aan uw vraag.

Voorbeelden van HR-ondersteuning zijn bijvoorbeeld, extern HR in eigen huis, begeleiding van cultuurverandering en het schrijven of herijken van verschillende beleidsprocedures zoals bijvoorbeeld:

  • Een nieuwe car policy;

  • Het (door)ontwikkelen van een verzuimprotocol;

  • Het opzetten en optimaliseren van een nieuw functiehuis.

Wilt u meer weten over HR-ondersteuning neem dan contact om met Paul de Beijer via +31(0) 6 – 43 28 23 45.

Talent Sourcing

Team Lefit is expert in Talent Sourcing en helpt klanten om de juiste kandidaten te vinden voor hun doorlopende vacatures. Onze diensten zijn flexibel en afgestemd op uw specifieke behoeften. Of u nu op zoek bent naar kandidaten voor specifieke functies of een algemene talentenpool, wij vinden de juiste mensen voor uw organisatie.

Door gebruik te maken van onze Talent Sourcing diensten, kunt u uw tijd en middelen besteden aan het selecteren en interviewen van kandidaten. Wij nemen het zoekproces uit handen en leveren de kandidaten voor uw organisatie. Zo kunt u zich concentreren op de overige recruitment activiteiten binnen uw bedrijf.

Ons team kent enthousiaste en goed opgeleide Talent Sourcers. Wij hebben daarnaast de software tools om relevante kandidaten te identificeren voor vacatures. Talent Sourcing biedt uw bedrijf het voordeel om op gestructureerde wijze doelgroep targeting te realiseren, op professionele wijze in contact te komen met uw doelgroep en desgewenst hen ook telefonisch te enthousiasmeren om met uw organisatie in gesprek te gaan.

Onze aanpak:

  • Kennismaking en analyse;

  • Doelgroepen analyse;

  • Sourcen, benaderen en enthousiasmeren;

  • Eerste selectie (indien gewenst);

  • Introductie van kandidaten aan de recruiter/hiring manager;

  • Selectieproces (indien gewenst);

  • Advies gedurende het proces (indien gewenst).

Wilt u meer weten over talent sourcing, neem dan contact op met Ivo Niesen (Partner) +31(0) 6 – 24 86 03 08 of Rutger Schröder (Sourcing Business Partner) +31(0) 6 – 18 01 47 76.

Paul de Beijer
Paul de Beijer
+31(0) 6 – 43 28 23 45
Rutger Schröder
Rutger Schröder
+31(0) 6 – 18 01 47 76