HR Services

De HR Services van Lefit ontzorgen organisaties op het gebied van HR. Wij beschikken over een poule van interne en externe consultants die tijdelijk inzetbaar zijn bij behoefte aan (extra) capaciteit en voor HR services/ projecten.

Inzet HR-professionals

Afhankelijk van het type vraagstuk en de complexiteit zorgen wij voor de juiste inzet van HR-professionals om uw vraagstuk op te lossen of in te vullen. We handelen hierbij vanuit onze kernwaarden, hetgeen betekent dat u met de professionals van Lefit betrokken en resultaatgerichte consultants zult treffen die met gevoel voor verhoudingen in de klantorganisatie op professionele en persoonlijke wijze invulling zullen geven aan uw vraag.

Voorbeelden HR services

Onze consultants zijn gewend op projectbasis voor klanten bijvoorbeeld reorganisaties te begeleiden, functies te ‘wegen’ en opnieuw in te delen, verschillende beleidsprocedures te schrijven en herijken zoals bijvoorbeeld:

  • een nieuwe car policy;

  • het (door)ontwikkelen van een verzuimprotocol;

  • het opzetten en optimaliseren van het (campus) recruitmentproces;

  • het ontwikkelen en implementeren van een “werken bij” website.

Heeft u een (tijdelijke) behoefte aan HR of Recruitment capaciteit? Wij vullen uw vraag in met een professional op het juiste expertiseniveau.

Samen werken betekent voor uw organisatie dat u met Lefit een professionele HR-partner treft waar u altijd op terug kunt vallen. Met ons credo “Lefit leert je kennen” ondersteunen wij verschillende klanten al jarenlang op HR vlak.

Meer informatie over HR services

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot de inzet van onze consultants voor uw vraag, neem dan contact op onze collega Paul de Beijer via +31 (0)76 260 0004.