Introductie

Ben jij op zoek naar een rol waarin je jouw passie voor mensen kunt combineren met flexibiliteit en vrijheid? Word dan de nieuwe Recruiter bij Sanday!

Organisatie

Sanday is een belangrijke speler op de Nederlandse markt voor informatiesystemen voor de eerstelijnsgezondheidszorg. Het is een dynamische organisatie die met hun gloednieuwe platform huisartsen, apothekers en apotheekhoudende huisartsen naadloos verbindt met andere zorgprofessionals en partners. Hun motto? “Slim samenwerken voor betere zorg!” Met meer dan 35 jaar aan technische expertise in de achterzak, werken zij samen met ruim 160 collega’s om hun klanten optimaal van dienst te zijn. ‘Sanday mensen’ zijn echte IT-professionals met een zorghart!

Functie

Als recruiter bij Sanday ben je van A-Z verantwoordelijk voor het recruitmentproces; van vacature teksten schrijven tot de eerste gesprekken voeren. Met jouw creativiteit weet je de juiste kandidaten aan te trekken en vervolgens te binden en boeien. Je stelt de kandidaat altijd centraal en beheert het proces rondom de kandidaten in Recruitee, het systeem waarin het gehele recruitmentproces wordt bijgehouden. Je bent sterk in stakeholdermanagement en onderhoudt je contacten met externe recruitment partijen. Intern werk je nauw samen met de HR-manager en de hiring managers. Bij Sanday krijg je de ruimte en flexibiliteit om je eigen werkzaamheden in te plannen. 

Kortom, jij zorgt op jouw manier voor een optimale kandidaat beleving en gaat op zoek naar de juiste match tussen potentiële kandidaten en de openstaande vacatures.

Functie-eisen

Je bent communicatief vaardig, klantgericht, schakelt snel en hebt een positief kritische houding. Ook ben je zelfredzaam en weet je van aanpakken. Daarnaast breng je mee:

 • Bij voorkeur ervaring in een soortgelijke rol of een afgeronde HR-opleiding;
 • Een foutloze beheersing van de Nederlandse taal, Engelse taal is een pré;
 • Een hart voor de zorg en/of maatschappij.

Aanbod

 • Een marktconform salaris en vakantiegeld: een primair salaris van € 3.000,00 – € 4.000,00
 • Een functie met veel eigen verantwoordelijkheden en flexibiliteit;
 • Een informele werksfeer: de directeur heet Gijs :);
 • Hybride werken. Een goede balans tussen werk en privé is voor Sanday belangrijk. Gemiddeld ben je (minimaal) 1 à 2 dagen per week in Utrecht aanwezig;
 • 26 vakantiedagen (en de mogelijkheid om die bij te kopen) op basis van 40 uur, extra verlof bij jubilea of om vrijwilligerswerk te doen;
 • Een reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling bij Zwitserleven;
 • Een laptop, telefoon, een thuiswerkvergoeding en een bijdrage om jouw thuiswerkplek in te richten;
 • Een eigen bedrijfsmasseuse en fanatieke tafelvoetbaltegenstanders;
 • Een ruim training- en opleidingsbudget;
 • Heel veel leuke, betrokken collega’s die allemaal een IT-hart voor de zorg hebben.

Sollicitatie

Heb je vragen of wil je meer informatie over deze vacature neem dan contact op met een van onze consultants:

Lisa van Ool: 06-11484383

Of

Willemijn van de Crommenacker: 06-52405601

Op de hoogte blijven binnen jouw vakgebied en van interessante vacatures en opdrachten? Volg onze LinkedIn Bedrijfspagina en meld je aan voor deelname aan onze LinkedIn groep ICT professionals Nederland en België.