Introductie

Geniet jij lekker van je studententijd en wil je daarnaast relevante werkervaring op doen? Dat kan als Talent Searcher bij Lefit.

Organisatie

Ons team van consultants kenmerkt zich door gezonde ambitie, focus op resultaat en een goede werksfeer. Wij geloven dat echt contact de basis is voor een succesvolle en duurzame samenwerking. Dit begint met oprechte interesse, enerzijds in organisaties en organisatiebehoeften, anderzijds in kandidaten en hun drijfveren. Onze consultants zorgen met hun aanpak voor meer dan alleen een passende match tussen cv en functieprofiel en dragen op deze manier bij aan (duurzame) ontwikkeling van organisaties en professionals. Of zoals we zelf zeggen: “Lefit leert je kennen!”.

Functie

Wat ga je doen?

Bij Team Lefit word je ingewerkt als Talent Searcher. Je krijgt training en begeleiding en werkt nauw samen met onze collega consultants. Als Talent Searcher ga jij met behulp van verschillende platformen (LinkedIn, Indeed, Monsterboard) op zoek naar geschikte kandidaten voor onze openstaande vacatures. Aan het begin van je werkdag overleg je samen met je collega’s op welke vacatures je je die dag gaat richten. Je gaat van start en houdt contact met de consultants over de opbrengst van je search en je spart met elkaar om zo efficiënt mogelijk je doelgroep te benaderen. Daarnaast zorg je ervoor dat kandidaten passend bij de vacature accuraat worden geïnformeerd en regel je de (bel)afspraken voor de lead consultant met mogelijk geïnteresseerde kandidaten.

Functie-eisen

Wat zoeken wij in een Talent Searcher?

  • Jij bent 8 uur per week of meer beschikbaar verdeeld over minimaal 2 dagdelen per week (tijdens kantooruren)
  • Je bent analytisch, inventief, nieuwsgierig, vasthoudend en resultaatgericht
  • Je studeert aan een Hogeschool of Universiteit in de omgeving van Breda-Tilburg
  • Bij voorkeur ben je voor langere tijd beschikbaar (+/- 2 jaar)

Aanbod

Een relevante bijbaan waar je veel leert over verschillende bedrijven, de arbeidsmarkt en de match hiertussen. Je ontvangt een passend uurloon met een bonus opportunity, afhankelijk van je studie(fase) en ervaring. Verder kom je te werken in een fijne bedrijfscultuur waar, naast resultaatgerichtheid, samenwerking en begeleiding hoog in het vaandel staan.

De eerste maanden werken we je in vanuit kantoor Lefit, daarna is (gedeeltelijk) thuiswerken bespreekbaar.

Sollicitatie

Solliciteren kan via onderstaande ‘Sollicitatie’ button

Heb je vragen, of wil je meer informatie, neem dan contact op met één van onze consultants:

Aukje Koks: 0637446812 / a.koks@lefit.nl