Introductie

Wil jij bijdragen aan het doorontwikkelen en innoveren van huisarts- en apotheek informatiesystemen, en op deze manier bijdragen aan de zorg? Lees dan snel verder!

Organisatie

Sanday is hét IT-bedrijf voor huisartsen en apothekers dat een resultaat is uit een fusie tussen Promedico en Omnihis. Het resultaat? Een stevige organisatie en belangrijke speler op de Nederlandse markt voor informatiesystemen voor de eerstelijnsgezondheidszorg. Sanday een dynamische organisatie die met hun gloednieuwe platform huisartsen, apothekers en apotheekhoudende huisartsen naadloos verbindt met andere zorgprofessionals en partners. Hun motto? “Slim samenwerken voor betere zorg!” Met meer dan 35 jaar aan technische expertise in de achterzak, werken zij samen met ruim 160 collega’s om de software te perfectioneren en hun klanten optimaal van dienst te zijn. ‘Sanday mensen’ zijn echte IT-professionals met een zorghart!

Functie

Sanday zoekt een informatieanalist voor hun SaaS-oplossing voor de eerstelijnszorg; Sanday. Een alomvattend platform gebouwd met de meest moderne technieken en daarom de beste basis voor de snelste innovaties. Als het gaat om het brengen van oplossingen naar de eerstelijnsgezondheidszorg, stellen zijn liever de norm dan dat ze die volgen!

Als Informatie Analist/gedelegeerd Product Owner ben je medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van de producten van Sanday. Jouw belangrijkste taak is het optimaliseren van business- en informatieprocessen door de vertaling te maken van wensen naar requirements voor nieuwe of aangepaste producten. Dit doe je door het opstellen van functionele en niet-functionele specificaties (userstories). Je maakt een work-breakdown en stelt de user stories op, welke ook gebaseerd zijn op kennis van de gebruikers en andere stakeholders. Bovendien heb je interesse in het verder ontwikkelen van de financiële aspecten van de software binnen de eerstelijnszorg.

Je werkt in een van de internationale scrum-teams, een deel van de medewerkers bevindt zich in het kantoor in Lissabon. Je geeft gedurende de sprints feedback aan de developers en checkt de implementatie van de door jou geschreven user stories op de gewenste functionaliteit en performance. Dit doe je met een scherp oog voor een optimaal rendement voor de gebruiker en vanuit een sterke wil om te verbeteren, zowel het product, als jezelf en het team.

Agile werken is voor jou vanzelfsprekend. Je bent ondernemend en collegiaal, hebt een open en proactieve houding gericht op samenwerking en neemt verantwoordelijkheid.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met: 

 • Een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur in de richting van IT of gezondheidszorg;
 • Ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Ervaring in of kennis van Agile werken;
 • Ervaring in of domeinkennis van de eerstelijnsgezondheidszorg (huisartsen of apotheken) is een pré;
 • Bij voorkeur (oftewel een pré) als kennis die zich bevindt op financieel gebied;
 • Sterke communicatieve vaardigheden, zowel in Nederlands als in Engels;

Aanbod

 • Een uitdagende baan in complexe en dynamische omgeving, waar wordt gewerkt aan de beste en innovatieve applicaties om gebruikers in de eerstelijnszorg te ondersteunen;
 • Een marktconform salaris;
 • Reiskostenvergoeding;
 • 26 vakantiedagen (en de mogelijkheid om bij te kopen) op basis van 40 uur, extra verlof bij jubilea of om vrijwilligerswerk te doen;
 • Goede pensioenregeling bij Zwitserleven, Sanday betaalt 2/3 van je premie;
 • Laptop, thuiswerkvergoeding, en een bijdrage om je eigen thuiswerkplek in te richten;
 • Een ruim trainings- en opleidingsbudget;
 • Een bedrijfsmasseuze, fanatieke tafelvoetbaltegenstanders en een gezellige personeelsvereniging met leuke uitjes, borrels en bbq’s;
 • Een hybride werkvorm, een goede werk-privé balans is tenslotte erg belangrijk;
 • Een open, informele cultuur en werksfeer.

Sollicitatie

Zie jij jezelf terug in deze omschrijving? Solliciteren kan via onderstaande ‘Sollicitatie’ button.

Heb je vragen, of wil je meer informatie, neem dan contact op met onze consultants.

Willemijn van de Crommenacker / w.vdcrommenacker@lefit.nl / 06 52  40 56 01

Of

Lisa van Ool / l.vanoo@lefit.nl / 06 11 48 43 83