Introductie

Wil jij werken bij een non-profit organisatie waar digitale transformatie voorop staat? Word je daarnaast enthousiast van het bewaken van het scrum proces en het coachen, motiveren en verbinden van mensen? Lees dan snel verder!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een vooruitstrevende organisatie in de non-profit sector. Met een sterke focus op innovatie en digitale strategie, zijn zij in transitie om de best mogelijke service te bieden aan hun klanten. Tevens zijn zij een voorloper als het gaat om digitalisering, met o.a. als doel klantgerichtheid, optimalisatie en verduurzaming. Zij maken maatschappelijke impact door continue ontwikkeling, technologische vooruitgang en duurzame oplossingen.

Functie

Als Scrum Master heb je een cruciale rol in het begeleiden en coachen van twee scrumteams binnen de organisatie. Je begeleidt dagelijkse stand-up meetings met het scrumteam en de Product Owner, waarbij je zorgt dat iedereen aan het woord komt en je eventuele blokkades wegneemt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het plannen en uitvoeren van diverse scrum events zoals sprint reviews, retrospectives en sprint planningssessies. 

Je krijgt energie van het verhogen van de effectiviteit, teamwork, zelfsturing en het lerend vermogen van het team door continu te coachen en te monitoren. Uiteraard faciliteer je evaluatiemomenten om de voortgang en prestaties van de teams te bespreken. Je stelt coachende vragen om reflectie en samenwerking binnen het team te bevorderen, waardoor teams zichzelf continu kunnen verbeteren.

Tot slot help je bij de ontwikkeling en implementatie van nieuwe digitale producten en oplossingen, waarbij je het scrumteam begeleidt in hun streven naar voortdurende verbetering van deze producten!

Functie-eisen

 • Je hebt een aantal jaar ervaring als Scrum Master; 
 • Je gebruikt heldere en verbindende communicatie en bent gericht op samenwerking in een agile omgeving;
 • Je hebt ervaring in het faciliteren van scrum events;
 • Je houdt van coachen, motiveren en verbinden van mensen, waarbij je weerstand weet weg te nemen;
 • Je zoekt naar kansen en oplossingen en bent daadkrachtig door natuurlijk leiderschap;
 • Je bezit over HBO werk- en denkniveau en een Certificering als Scrum Master (bijv. PSM 1);
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Aanbod

 • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband en een vierdaagse werkweek als je wilt;
 • Een salaris variërend van € 4.366,00 tot maximaal € 5.897,00 bruto per maand op basis van 36 uur per week, afhankelijk van ervaring en opleiding;
 • Prima faciliteiten om thuis, op de verschillende kantoorlocaties of onderweg te kunnen werken;
 • De mogelijkheid tot kopen van extra verlofuren en een goede pensioenvoorziening bij SPW;
 • Een thuiswerkbudget van € 900,00 om je thuiswerkplek in te richten;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: thuiswerk-, reiskosten-, fitnessvergoeding, NS Businesscard en een fietsplan;
 • Opleidingsbudget voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Sollicitatie

Zie jij jezelf terug in deze omschrijving? Solliciteren kan via onderstaande ‘Sollicitatie’ button

Heb je vragen of wil je meer informatie over deze vacature neem dan contact op met een van onze consultants:

Kim Maas +316-81437245

of

Willemijn van de Crommenacker +316-52405601

Op de hoogte blijven binnen jouw vakgebied en van interessante vacatures en opdrachten? Volg onze LinkedIn Bedrijfspagina en meld je aan voor deelname aan onze LinkedIn groep ICT professionals Nederland en België.