Introductie

Wil jij werken aan de modernste netwerken en systemen bij Eindhoven Airport? Lees dan verder.

Organisatie

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland met dagelijks tientallen internationale vluchten en duizenden passagiers. Collega’s, medewerkers van partnerbedrijven en passagiers maken elke dag gebruik van de IT-middelen die door het Digital en IT-team (10 FTE) worden gefaciliteerd. De afdeling zorgt ervoor dat de luchthaven 24/7 open kan zijn en alle eindgebruikers hun werk kunnen doen.

Samen met je collega’s, manager IT Infrastructure en de externe partner draag jij zorg voor ruim 100 applicaties, 120+ informatieschermen, tientallen kilometers glasvezel, honderden netwerkaansluitingen, 75+ werkplekken en een hybride infrastructuur met onder meer eigen datacenters.

De werkomgeving kenmerkt zich door Brabantse gezelligheid (met uitzicht op de landingsbaan) en een no-nonsens dienstverlenende werkcultuur.

Functie

Als ervaren IT Infrastructuur engineer neem jij het voortouw in het beheren en vernieuwen van de IT-infrastructuur omgeving van Eindhoven Airport. Je functie is veelzijdig, je spart bijvoorbeeld met je manager over de toepassing van nieuwe technologieën voor Eindhoven Airport. Daarnaast werk je projectmatig aan migraties, ontwerp en implementeer je (nieuwe) delen van de IT-infrastructuur inclusief networking, firewalling, servers, virtualisatie platforms en cloudoplossingen. Verder begeleidt en coach je vakinhoudelijk je meer junior collega’s in de uitvoering van hun werkzaamheden en los je complexe technische problemen met systemen, netwerken en applicaties op.

Functie-eisen

In deze functie beschik je over een afgeronde bachelor en relevante technische werkervaring met IT-netwerken en systemen. Verder heb jij:
– kennis en ervaring in networking, Wi-Fi, firewalling, telefonie, storage, server, back-up en storage;
– technische ervaring in het begeleiden van migraties en vernieuwing met betrekking tot de IT-Infrastructuur;
– een proactieve, resultaatgerichte, dienstverlenend en gestructureerd werkhouding;
– een rijbewijs B en beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Aanbod

Eindhoven Airport is een uitstekende werkgever met prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een bruto maandsalaris tot €5.453,- bruto per maand, individueel keuzebudget 12,97% van het jaarsalaris, pensioen, winstuitkering en vergoeding aanvullende zorgverzekering voor het hele gezin.

Sollicitatie

Wil je meer weten over deze vacature en/of solliciteren? Neem dan contact op met de consultants van Lefit die deze procedure begeleiden of laat je gegevens achter bij hen als je wilt worden teruggebeld door de Head of Digital & IT om van gedachten te wisselen.

Lisa van Ool: l.vanool@lefit.nl / 0611484383
of
Paul de Beijer: p.debeijer@lefit.nl / 0643282345

Een veiligheidsonderzoek (VGB B-Burgerluchtvaart) maakt onderdeel uit van de procedure.

Eindhoven Airport gelooft in een diverse, inclusieve werkomgeving, waarin iedereen gelijke kansen krijgt en gewaardeerd wordt voor ieders unieke bijdragen. Gekwalificeerde sollicitanten komen in aanmerking, waarbij geen onderscheid wordt gemaakt naar ras, huidskleur, religie, geslacht, afkomst, leeftijd, seksuele geaardheid, genderidentiteit, genderexpressie of handicaps.