Introductie

Wil jij, als pas afgestudeerde, de eerste stap zetten in je professionele carrière? Als Young Professional in de wereld van Food & Hospitality biedt Pinkroccade Food & Hospitality jou een unieke kans om te groeien, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Organisatie

PinkRoccade Healthcare bestaat uit ongeveer 300 medewerkers verdeeld over verschillende business units. De businessunit Food & Hospitality heeft meer dan 100 klanten in Nederland en België en ontwikkelt het product Culicart, een geavanceerde voedingsmanagementoplossing voor zorgorganisaties. Deze oplossing richt zich op het proces omtrent eten & drinken in een zorgorganisatie en omvat het totale logistieke proces van bestellen aan het bed tot inkoop en productie. Daarnaast bieden zij door digitalisering vele verbeteringen op het gebied van gastvrijheid en roomservice, met als doel ook een hoge patiënttevredenheid.

Je komt terecht in een team met een open sfeer, met enthousiaste en gepassioneerde collega’s waar volop ruimte is voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Functie

Met het Young Professional Program kom je in aanraking met diverse disciplines: customer support, consultancy, sales en ontwikkeling binnen onze business unit. In een programma van maximaal 2 jaar kijken jullie samen naar jouw vervolgstap, rekening houdend met jouw drijfveren, ontwikkelwensen en ambities. Je krijgt de kans om je soft- en hardskills te verkennen en te versterken en tegelijkertijd mee te draaien in de business en te ontdekken waar jouw passie ligt.

Functie-eisen

Naar wie zijn we opzoek?

  • Een servicegerichte teamspeler.
  • Enthousiasme, positieve drive en de wil om jezelf verder te ontwikkelen.
  • Affiniteit met zorg en/of ICT is een pré, maar ervaring is niet vereist.
  • Passie voor de zorg en voeding, met oog voor het belang van deze sector en onze software.

Aanbod

  • Een dynamisch pad voor young professionals binnen onze business unit, waarin je kennismaakt met verschillende disciplines zoals customer support, consultancy, sales en ontwikkeling.
  • Een programma van maximaal 2 jaar waarin we, samen met jou, de vervolgstappen bepalen op basis van jouw drijfveren, ontwikkelwensen en ambities.
  • Mogelijkheden tot het volgen van trainingen en cursussen om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen.
  • Persoonlijke begeleiding en een buddy om jouw groei te ondersteunen.
  • Een inspirerende werkomgeving in Apeldoorn, inclusief de mogelijkheid tot thuiswerken en bijbehorende faciliteiten, zoals een volledig verzorgde Thuiswerkplek.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder vakantiegeld, vakantiedagen, collectieve verzekeringen, pensioenregeling, persoonlijk budget en meer.

Sollicitatie

Solliciteren kan via onderstaande ‘Sollicitatie’ button

Heb je vragen of wil je meer informatie over deze vacature neem dan contact op met een van onze consultants:

Lisa van Ool: 06-11484383

Of 

Willemijn van de Crommenacker: 06-52405601

Op de hoogte blijven binnen jouw vakgebied en van interessante vacatures en opdrachten? Volg onze LinkedIn Bedrijfspagina en meld je aan voor deelname aan onze LinkedIn groep ICT professionals Nederland en België.