Ben jij toe aan jouw volgende loopbaanstap?

Lefit biedt middels vier gesprekken met een gecertificeerde loopbaancoach en een tweetal testen, jou de gelegenheid te reflecteren op je loopbaan en samen te ontdekken welke volgende stap bij jou past.

Op persoonlijke en professionele wijze ga jij samen met onze loopbaancoach Paul de Beijer op zoek naar antwoorden op vragen als bijvoorbeeld:

  • Wat is voor mij een logische vervolgstap in mijn loopbaan?
  • Doe ik nog wel het werk waar ik gelukkig van word en;
  • Hoe zorg ik dat ik mijn mening ook gehoord wordt door mijn werkomgeving

Deelnemers beoordelen deze loopbaancoaching met een gemiddelde van een 8,8!

Kosten: € 700,- ex BTW en inclusief het werkboek: Werken aan je werkgeluk: Loopbaancoaching voor jou

Wil jij je inschrijven of meer informatie? Neem contact op met Paul de Beijer of laat je gegevens achter door op de ‘bel mij terug’ knop te klikken.

06 43282345

p.debeijer@lefit

“Ik vond het een heel mooie en leerzaam traject. Het heeft me op weg geholpen meer inzicht te krijgen wie ik ben, wat ik kan en waar mijn behoeften liggen. En deze inzichten te koppelen aan volgende stappen inmijn loopbaan.

De gesprekken waren heel persoonlijk en op zijn tijd confronterend op een prettige en respectvolle manier. De opdrachten die ik na ieder gesprek meekreeg hebben mij uitgedaagd en uit mijn comfortzone gehaald. Dat is soms nodig om te groeien”

Coachee, vertrouwelijk

Onverwacht met een schat aan verantwoordelijke werkervaring op zoek naar een nieuwe uitdaging. “Gaat wel binnen redelijke termijn lukken” dacht ik. Immers, zo gewend om altijd maar “door te gaan” en te “ondernemen”.

Maar in deze situatie was het juist verstandig goed na te denken en vragen de revue te laten passeren als:
– Waar word ik gelukkig van ?
– Wat is de balans tussen mezelf, gezin en werk ?
– Waar liggen mijn kwaliteiten ?
– Wat wil ik ontwikkelen ?
– Hoe moet mijn werkomgeving eruit zien ?

Ik voelde mij gesterkt door de persoonlijke begeleiding van Paul de Beijer. Professionele begeleiding o.b.v. persoonlijkheid- en arbeidsmarktprofiel gekoppeld aan persoonlijke aandacht. Een traject vol vragen, klankborden, spiegelen, confronteren, uitdagen, prikkelen, delen, leren en meedenken.

Het goede gevoel over de begeleiding heeft mij geholpen duidelijk voor ogen te krijgen waaraan mijn nieuwe uitdaging moet voldoen en hoe deze te vinden. Met een rugzak vol vergrote zelfkennis, inzicht en enthousiasme, ben ik dan ook klaar voor mijn nieuwe uitdaging. Superveel zin in !

Paul, dank voor je persoonlijke begeleiding, zowel tijdens als na afronding van mijn leerzame traject ! Ik kijk hier zeer tevreden op terug.

Coachee, vertrouwelijk

Bel mij terug