Loopbaancoaching

Lefit draagt bij aan duurzame ontwikkeling van organisatie en individu. De gecertificeerde loopbaancoaches van Lefit helpen je via het kerntraject (4 gesprekken) of het maatwerktraject, te reflecteren op jezelf en je loopbaan om samen te ontdekken waar jij als coachee werkgelukkig van wordt. De coachee stelt zijn of haar persoonlijk leiderschapsprofiel op. Begeleiding kan in de vorm van loopbaancoaching, talent ontwikkeling, outplacement en/of persoonlijke ontwikkeling. Wil jij een maatwerktraject voor loopbaanontwikkeling (van jouw werknemers van je bedrijf), neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Op persoonlijke en professionele wijze ga jij samen met jouw loopbaancoach op zoek naar antwoorden op vragen als bijvoorbeeld:

  • Wat is voor mij een logische vervolgstap in mijn loopbaan?
  • Welke werkzaamheden dragen bij aan mijn werkgeluk?
  • Hoe neem ik zelf de regie in handen zodat ik bepaal waar ik naartoe ga?
  • Hoe zorg ik dat ik in mijn kracht sta in mijn werk?

Deelnemers beoordelen deze loopbaancoaching met een gemiddelde van een 8,7!

De kosten van het kerntraject bedragen € 850,- ex. BTW en zijn inclusief loopbaantest en het werkboek: Werken aan je werkgeluk: Loopbaancoaching voor jou.

Wil je meer inzicht in je gedrag en drijfveren dan bieden wij ook de DISC vragenlijst aan. Kosten voor gedrag en drijfveren vragenlijst inclusief gesprek met gecertificeerde DISC begeleider bedragen € 325,- ex. BTW.

Wil jij je inschrijven of meer informatie? Neem contact op met Paul de Beijer of laat je gegevens achter door op de ‘bel mij terug’ knop te klikken.

“Ik vond het een heel mooie en leerzaam traject. Het heeft me op weg geholpen meer inzicht te krijgen wie ik ben, wat ik kan en waar mijn behoeften liggen. En deze inzichten te koppelen aan volgende stappen inmijn loopbaan.

De gesprekken waren heel persoonlijk en op zijn tijd confronterend op een prettige en respectvolle manier. De opdrachten die ik na ieder gesprek meekreeg hebben mij uitgedaagd en uit mijn comfortzone gehaald. Dat is soms nodig om te groeien”

Coachee, vertrouwelijk

Onverwacht met een schat aan verantwoordelijke werkervaring op zoek naar een nieuwe uitdaging. “Gaat wel binnen redelijke termijn lukken” dacht ik. Immers, zo gewend om altijd maar “door te gaan” en te “ondernemen”.

Maar in deze situatie was het juist verstandig goed na te denken en vragen de revue te laten passeren als:
– Waar word ik gelukkig van ?
– Wat is de balans tussen mezelf, gezin en werk ?
– Waar liggen mijn kwaliteiten ?
– Wat wil ik ontwikkelen ?
– Hoe moet mijn werkomgeving eruit zien ?

Ik voelde mij gesterkt door de persoonlijke begeleiding van Paul de Beijer. Professionele begeleiding o.b.v. persoonlijkheid- en arbeidsmarktprofiel gekoppeld aan persoonlijke aandacht. Een traject vol vragen, klankborden, spiegelen, confronteren, uitdagen, prikkelen, delen, leren en meedenken.

Het goede gevoel over de begeleiding heeft mij geholpen duidelijk voor ogen te krijgen waaraan mijn nieuwe uitdaging moet voldoen en hoe deze te vinden. Met een rugzak vol vergrote zelfkennis, inzicht en enthousiasme, ben ik dan ook klaar voor mijn nieuwe uitdaging. Superveel zin in !

Paul, dank voor je persoonlijke begeleiding, zowel tijdens als na afronding van mijn leerzame traject ! Ik kijk hier zeer tevreden op terug.

Coachee, vertrouwelijk
Paul de Beijer
Paul de Beijer
+31(0) 6 – 43 28 23 45
Willemijn van de Crommenacker
Willemijn van de Crommenacker
+31(0) 6 – 52 40 56 01