Kim Maas
+31(0) 6 – 57 10 11 35

Kim Maas

Kim is in juni 2020 afgestudeerd aan de Bachelor Organization Studies aan Tilburg University. De combinatie van deze Bachelor met de Minor Human Resource Studies maakt dat ze ervan overtuigd is dat er een wederzijdse afhankelijkheid is tussen het welzijn van een organisatie en het welzijn van haar werknemers. Er moet een goede persoon-organisatie fit zijn. Hulp bieden in het bemiddelen van vacatures waarbij wordt gestreefd zo’n goede fit te verkrijgen ligt daarom in lijn met de waardes van Kim.

 

Na haar Bachelor is Kim in september gestart als stagiaire bij Lefit. Hier maakte ze kennis met het recruitment vak, waarbij ze bemiddelde in ICT, Data Science en HR gerelateerde vacatures. Vanaf 1 februari 2021 is Kim werkzaam als Junior Recruitment Consultant bij Lefit.
Haar inlevingsvermogen en de intrinsieke behoefte om mensen om haar heen te helpen, maken dat ze een oprechte interesse heeft in haar gesprekspartners. Een goede match creëren tussen kandidaten en opdrachtgevers is dan ook haar streven.

 

Na werktijd is Kim vaak te vinden in de sportschool, op het tennisveld of met een lekker drankje op het terras of in de kroeg. Ook houdt ze ervan om te reizen en te genieten van lekker eten.

Vacatures