Als nieuwe stagiaire bij Lefit Recruitment & Interim zou ik me graag aan jullie willen voorstellen. Mijn naam is Carmen Pijls, ik ben 21 jaar en ik kom uit het gezellige Limburg. Gedurende de periode midden januari 2021 tot en met midden juli 2021 zal ik het Lefit team komen versterken en ik heb hier ontzettend veel zin in! Een nieuwe uitdaging. In juni 2020 heb ik mijn bachelor Personeelwetenschappen aan Tilburg University afgerond. Momenteel ben ik bezig met mijn master labour law and employment relations, tevens aan Tilburg University. Dit bevalt erg goed. Zowel het HR aspect als ook het juridische aspect spreken mij erg aan. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en toen kwam deze stage op mijn pad. Een unieke kans! Mezelf op zowel persoonlijk als professioneel vlak verder ontwikkelen en mijn theoretische kennis in de praktijk brengen.

Naast mijn studie, werk en andere neven activiteiten, ben ik lid van een studentenvereniging en vind ik het ontzettend leuk om gezellig met vriendinnen op het terras drankjes te doen. Als ik aan het einde van de week nog tijd over heb, probeer ik mezelf te motiveren om nog wat te sporten. Verder heb ik echt een liefde voor Spanje. De cultuur, het lekkere eten en de drankjes, de gastvrije mensen en de mooie taal, daar word ik erg vrolijk van.

Wil je verder nog meer over mij weten of over Lefit als organisatie? Dan hoor ik het graag en sta ik open om jullie vragen te beantwoorden.

recruitment@lefit.nl

076-260 0004