Sinds september ondersteunt een drietal van student consultants Lefit in ons recruitmentproces. De student consultants stellen zich graag voor en vertellen hoe ze het werk als student consultant binnen Lefit ervaren.

Marente: Hi! Mijn naam is Marente, 23 jaar oud en ben op dit moment bezig met het afronden van de studie Organisatiewetenschappen. Naast mijn studie werk ik bij Lefit als student consultant, waar ik de juiste kandidaten zoek voor onze opdrachtgevers. Ik vind het een uitdaging om de juiste match te vinden en kan bij Lefit de dingen die ik leer tijdens mijn studie in praktijk brengen. Naast werk en studie ben ik in mijn vrije tijd vaak te vinden op het terras en kan je mij blij maken met lekker eten. En af en toe ook in de sportschool om het te compenseren.

Meike: Hi, mijn naam is Meike, 21 jaar en ik ben sinds september werkzaam bij Lefit als student consultant. De afgelopen maanden heb ik bij Lefit mijzelf zowel op professioneel als persoonlijk vlak kunnen ontwikkelen. Als student consultant zoek ik de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers. Omdat ik momenteel studeer in het HR veld, is de werkervaring een mooie stap richting mijn verdere professionele ontwikkeling. Daarnaast is iedereen binnen het team van Lefit behulpzaam, geïnteresseerd en enthousiast, waardoor de werksfeer in balans is en ook kan blijven. Buiten werken en studeren besteed ik graag mijn tijd aan familie, vrienden en sport of een feestje!

Lise: Hi, mijn naam is Lise, 24 jaar oud en sinds kort werkzaam als student consultant bij Lefit! Aangezien ik momenteel in mijn master Human Resource Studies zit, was ik op zoek naar een leuke, studiegerelateerde bijbaan. Toevalligerwijs is deze uitdaging op m’n pad gekomen en daar ben ik tot op de dag van vandaag erg blij mee! Als student consultant probeer ik de juiste kandidaat te vinden voor openstaande vacatures van onze opdrachtgevers. Ik zie het dan ook als een uitdaging om op zoek te gaan naar de juiste match. Wat me vooral erg aanspreekt binnen Lefit is de hoge mate van professionaliteit, flexibiliteit en de gezellige, informele werksfeer met collega’s. Naast studie en werk, ben ik in mijn vrije tijd te vinden op het hockeyveld, op het terras, of op leuke studentenfeestjes van mijn studentenvereniging Vidar in Tilburg!