Even voorstellen…

Mijn naam is Martine Hoevenberg, ik ben 21 jaar oud en woon op kamers in de mooie studentenstad Tilburg. Ik ben derdejaars studente Organisatiewetenschappen aan Tilburg University, en ben op dit moment bezig met het afronden van mijn bestuursjaar bij studievereniging POLIS. Na 3 jaar studeren en verschillende nevenactiviteiten wil ik nu graag ervaring op doen in de praktijk, iets waarvoor Lefit mij nu de kans biedt. Vanaf juli-december zal ik dan ook onderdeel zijn van het team van Lefit in de rol van stagiaire.

Gedurende mijn studie ben ik erachter gekomen dat ik loopbaanontwikkeling en het geven van advies/coaching erg interessant vindt. Tijdens mijn bestuursjaar heb ik verschillende carrière-evenementen voor masterstudenten georganiseerd, waarbij ik het faciliteren van ontmoetingen tussen bijna-afgestudeerden en de arbeidsmarkt ontzettend leuk vond om te doen. De uitdaging om inzicht te krijgen in vraag en aanbod bleek erg lastig te zijn, maar dit stimuleerde mij juist om hier meer over te willen leren.

Tijdens mijn stage zal ik kennis maken met het recruitment vak, waarbij ik veel zal gaan leren over deze kant van HR. Aankomend halfjaar hoop ik dan ook mijn opgedane kennis toe te kunnen passen in de praktijk en nieuwe werkprocessen te leren. Ik kijk erg uit naar aankomend halfjaar!

2018-07-18T11:50:21+00:0018 juli 2018|