Naast investeren in ons netwerk en in klantrelaties, vinden wij bij Lefit het ook heel erg belangrijk om betrokken te blijven bij afstuderend en startend talent. Dit doen wij door stages aan te bieden, Young Professionals Programma’s te ontwikkelen in samenwerking met onze klanten, maar ook door onze diensten aan te bieden aan Universiteiten, Hogescholen en aanverwante partijen. Dit doen we onder andere voor TU Delft, Avans Hogeschool en Unipartners Tilburg.

Aanstaande maandag staan we weer op de TU Delft om (afstuderende) studenten inzicht te geven in de arbeidsmarkt, en advies te geven over hun CV en loopbaanmogelijkheden in Nederland. Voor het vijfde college jaar op rij prijzen wij ons gelukkig zoveel gemotiveerde jonge talenten te mogen informeren en adviseren. In samenwerking met het Career Center van de TU Delft hopen wij met onze ondersteuning studenten zo goed mogelijk voor te bereiden op de (Nederlandse) arbeidsmarkt.

Studenten vanuit de hele wereld studeren aan de TU Delft en zoeken daarna vaak een baan in Nederland. In onze Workshops krijgen wij uiteenlopende vragen, zoals:

  • Hoe onderscheid ik mij van andere studenten/kandidaten?
  • Waar vind ik welke vacatures?
  • Moet ik de Nederlandse taal leren of niet?
  • Waar kijken Recruiters naar op mijn CV en/ of LinkedIn pagina?

De consultants van Lefit geven in de interactieve workshop antwoord op deze vragen. Daarop aansluitend geven we iedere student individueel advies over zijn of haar CV. Elke groep bestaat uit studenten met diverse studie achtergronden en daardoor is elke workshop weer uniek. Voor de studenten inspirerende workshops en voor ons prachtige contacten met de talenten van nu die in de startblokken staan om  aan hun carrière te beginnen.

Interesse?

Wil je meer weten over de diverse workshops die we aanbieden en of we hierin iets voor u kunnen betekenen? Neem contact op met Lefit door te bellen naar 076 260 0004 of te mailen naar recruitment@lefit.nl