Bij Lefit vinden we het belangrijk om succes met elkaar te delen en zo te zorgen dat anderen in de toekomst ook succesvol kunnen zijn. Wij hebben dan ook afgesproken om per bemiddeling een donatie te doen aan een goed doel.

Lefit ondersteunt van harte BlinkNow (www.blinknow.org/our-story). Deze prachtige stichting onder leiding van de inspirerende jonge Amerikaanse Maggie Doyne, zet zich in om een community te bouwen voor kansarme kinderen in Nepal door hen een thuis te geven, gezondheidszorg, onderwijs en empowerment. Gestart door de betrokkenheid en vasthoudendheid van haar oprichter, maakt Blinknow inmiddels het verschil voor velen in Nepal. Oftewel in de woorden van Maggie Doyne “In the blink of an eye, we can all make a difference”.

Met onze donatie hopen wij bij te dragen aan een gezonde en eerlijke toekomst voor deze jonge kinderen in Nepal. Wil je meer weten over BlinkNow, kijk dan ook de aflevering waarin Floortje Dessink in haar reizen op zoek naar het einde van de wereld, een bezoek brengt aan Maggie Doyne.