Brenda Ackermans (eigenaar en directeur) en Marleen Engelen (specialist taakdelegatie) vertellen over Dokter Jones.

Brenda geeft aan dat Dokter Jones een nieuwe en groeiende speler is op de markt van arbodienstverlening. Met inmiddels 17 collega’s bedienen zij (middel)grote klanten via taakspecialisatie vanuit Houten en toekomstig ook vanuit Eindhoven. Brenda vertelt “Bij Dokter Jones werken we met een betrokken en professioneel team via een informele, niet hiërarchische cultuur samen. Via vakinhoudelijk overleg, kwartaalmeetings en coaching ontwikkelen we onze dienstverlening en werkplezier onderling.”

Specialist Taakdelegatie
Marleen heeft een achtergrond in learning & development en loopbaancoaching en is momenteel één van de specialisten taakdelegatie bij Dr Jones. De werkwijze van Dr. Jones waarbij casemanagers, specialisten taakdelegatie en bedrijfsarts samenwerken, maakt het mogelijk om (onder supervisie van bedrijfsarts) toegankelijk te blijven voor werknemers. “Op deze manier is er snelheid in het proces en hebben we meer tijd en aandacht voor de cliënten”. Marleen vertelt “Als specialist taakdelegatie help je te werken aan een duurzaam herstel van de cliënt op een snelle effectieve manier in combinatie met de bedrijfsarts. Hierbij streven we naar kwaliteit, ieder gesprek en ieder mens is anders wat ervoor zorgt dat je maatwerk kan leveren en dat maakt het leuk. Dit doen we in een fijne omgeving waar plezier in het werk belangrijk is en waar goede begeleiding geboden wordt”.

Cultuur
De cultuur en werkwijze bij Dokter Jones zijn wij samen. Collega’s voelen zich betrokken bij elkaar en nemen vanzelf verantwoordelijkheid voor hun werk. Dit is ook hoe Brenda schetst de organisatie voor zich te zien: “een compact team van deskundige collega’s die prettige samenwerken en het beste voor de klanten willen realiseren.”

Vestiging Houten en Eindhoven
Dokter Jones heeft de ambitie om te groeien met inachtneming van haar werkwijze en cultuur. Momenteel zijn zij gevestigd in Houten en daarnaast wordt in Eindhoven een nieuwe vestiging geopend om dichtbij klanten te zijn. Dokter Jones zoekt voor beide locaties een nieuwe collega-specialist taakdelegatie die zich thuis voelt bij haar cultuur en werkwijze. Een professional die streeft naar kwaliteit en het leveren van maatwerk en op deze manier samen met de cliënt werkt aan een duurzaam herstel.

Contact
Ben je na het lezen geïnteresseerd geworden in werken bij Dokter Jones als specialist taakdelegatie? Neem dan contact op met Willemijn van de Crommenacker via 06 52405601 of w.vdcrommenacker@lefit.nl Zij begeleidt de werving van de nieuwe collega.

Wil je liever direct sparren of kennismaken met Dokter Jones dan kan dat natuurlijk ook. Bel Brenda Ackermans via 06 203620 74 of b.ackermans@dokterjones.nl of kijk op de website www.dokterjones.nl