Via Brabant Leert kunt u ook in aanmerking komen voor een gratis loopbaancoachtraject van 4 uur met een Noloc gecertificeerde loopbaancoach. Loopbaancoaching helpt coachees inzichtelijk te krijgen waar men goed in is, waar men energie van krijgt en hoe en op welke wijze medewerkers zich kunnen ontwikkelen binnen hun baan en bedrijf en/of daarbuiten.

Brabant Leert helpt werkende Brabanders die zich willen laten om- of bijscholen met informatie, een groot aanbod van (online) scholing en het geven van persoonlijk advies en begeleiding. Het platform geeft direct en onbeperkt toegang tot cursussen, trainingen en opleidingen voor inwoners van de provincie Noord-Brabant. Deze worden aangeboden door online scholingsaanbieders, brancheorganisaties, de Brabantse ROC’s, hogescholen en in de toekomst ook de universiteiten. Het gros van het aanbod is gratis met behulp van diverse regelingen waaronder NL Leert Door.

Een prachtig initiatief om invulling te geven aan een leven lang ontwikkelen.

Paul de Beijer, partner bij Lefit en Noloc gecertificeerd loopbaancoach, is één van de geselecteerde coaches die deze loopbaancoaching trajecten mag verzorgen. Wilt u meer informatie of u aanmelden? Dat kan rechtstreeks op de site van BrabantLeert: https://www.brabantleert.nl/ (indien u door Paul de Beijer gecoacht wilt worden, kunt u Paul een mail sturen. Hij zal uw aanmelding verbinden met hem als coach). Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend sparren hoe Lefit u kan helpen? Neemt u dan contact op met Paul via 06 43282345 of p.debeijer@www.lefit.nl