Het Young Potential Programma (YPP) van Lefit biedt gedurende 6 maanden op een persoonlijke en prikkelende wijze werkgevers de mogelijkheid young potentials versneld te laten groeien in hun persoonlijke effectiviteit en strategisch handelen. Met nieuwe inzichten, aangereikte tools en persoonlijke coaching biedt het YPP van Lefit een programma dat past bij onze zienswijze om persoonlijk, betrokken en resultaatgericht samen te werken.

Testimonial van een Young Potential

Het programma van een van onze young potentials is onlangs afgerond en hij geeft ons lovende woorden terug met betrekking tot het programma:

“Totaal bleu begon ik binnen een compleet nieuw werkgebied en mocht ik een jaar lang iedereen vragen stellen om kennis van de processen en technieken op te doen bij mijn nieuwe werkgever. Als onderdeel van het traineeship werd de externe coaching verzorgd door Saskia Kock van Lefit en naar mijn idee hadden we meteen al een goede klik.

Een half jaar lang hadden we ongeveer 2x per maand een bijeenkomst waarin we o.a. communicatiemodellen bespraken, oefenden en reflecteerden op de praktijkcases bij mijn werkgever.

Wat ik ook als prettig en nuttig heb ervaren waren de aanvullende modules met mindfulness, het zogeheten ”Dansvloermodel” en de inspiratieliteratuur “Food for Thought” die onderdeel uitmaakten van het traineeship.

De gesprekken met Saskia heb ik als nuttig, gezellig en ook af en toe pittig ervaren. Naar mijn mening is Saskia een goede coach omdat ze goed kan luisteren, je alle ruimte geeft voor eigen inbreng en goed doorvraagt om tot concrete conclusies te komen. Door deze externe coaching/begeleiding ben ik veel wijzer geworden en heb ik flinke stappen kunnen maken om doelen te stellen voor het vervolg van mijn traineeship en carrière bij mijn werkgever.”

Interesse?

Past een dergelijke programma ook binnen uw organisatie en wilt u hier meer over weten? Neem geheel vrijblijvend contact op met onze collega’s Paul de Beijer (+31 6 432 8 2345) of Saskia Kock (+316 – 36452981) van Lefit.