Over Lefit

Lefit is in 2009 opgericht en gevestigd in het Rijksmonument ‘’De drie Hoefijzers’’ in Breda. Team Lefit bemiddelt in vaste en tijdelijke functies op HBO/ WO niveau in de vakgebieden ICT, Data Science, Sales & Marketing en HR. Hiernaast biedt Lefit op maat gemaakte oplossingen voor specifieke training, (loopbaan)coaching of HR-vraagstukken. Bovendien is Team Lefit altijd bereid om klant specifieke vragen in behandeling te nemen en mogelijke opties te bespreken.

Ons team van consultants, kenmerkt zich door gezonde ambitie, focus op resultaat en een goede werksfeer. Wij geloven dat echt contact de basis is voor een succesvolle en duurzame samenwerking. Dit begint met oprechte interesse, enerzijds in organisaties en organisatiebehoeften, anderzijds in kandidaten en hun drijfveren. Onze consultants hebben ruime ervaring binnen en focus op specifieke vakgebieden en kennis van verschillende domeinen en branches. Zij zorgen met hun aanpak voor meer dan alleen een passende match tussen cv en functieprofiel en dragen op deze manier bij aan (duurzame) ontwikkeling van organisaties en professionals.

Onze klanten zijn divers en actief in uiteenlopende branches. Hoewel elk traject uniek is, zijn onze kernwaarden altijd gelijk: persoonlijk, betrokken en vasthoudend. Dat vertaalt zich in een oprechte interesse in onze klanten, een gedegen aanpak en de wil om door te gaan. Of zoals we zelf zeggen:

Lefit leert je kennen!

Wij nemen het belang van privacy van onze kandidaten serieus, daarom werken wij altijd in lijn met de AVG-wetgeving.

Ben je nieuwsgierig naar de Lefit organisatie, dienstverlening, mogelijkheden, of denk je een bijdrage aan ons bedrijf te kunnen leveren? Neem gerust contact op met Ivo Niesen (06-24860308) of één van de collega’s.

Lefit & BlinkNow

Bij Lefit vinden we het belangrijk om succes met elkaar te delen en zo te zorgen dat anderen in de toekomst ook succesvol kunnen zijn. Daarom doneren wij vast aan BlinkNow, een stichting onder leiding van de inspirerende Amerikaanse Maggie Doyne. Zij zet zich in om een community te bouwen voor kansarme kinderen in Nepal door hen een thuis te geven, gezondheidszorg, onderwijs en empowerment. Inmiddels maakt Blinknow voor velen het verschil. Of zoals Maggie Doyne zelf zegt: “In the blink of an eye, we can all make a difference.”

Onze collega Paul de Beijer is als vrijwilliger bij BlinkNow in Nepal geweest en heeft zelf ervaren en gezien hoe BlinkNow op duurzame wijze impact maakt en liefdevol te werk gaat. Ook jij kunt als bedrijf of persoon BlinkNow helpen. Elke donatie, eenmalig of wat vaker is heel erg welkom en nodig om het goede werk voort te zetten. Kijk op www.BlinkNow voor meer informatie over BlinkNow en/of volg hen op de socials en Linkedin. Wil je hulp om als bedrijf ook BlinkNow te helpen, neem gerust contact op met Paul voor advies.

Hieronder een filmpje van Paul en Maggie vanuit Nepal en de NPO-aflevering waarin Floortje Dessing, in een van haar reizen naar het einde van de wereld, een bezoek brengt aan Maggie Doyne.