Over Lefit

Lefit is opgericht in 2009 en gevestigd in Rijksmonument ‘De Drie Hoefijzers’ in Breda. Onze consultants verlenen in de eigen specialisatie diensten op het gebied van:

Onze klanten zijn zeer divers en actief in uiteenlopende branches. Hoewel elk traject uniek is en dus anders dan eerdere trajecten, zijn onze kernwaarden altijd gelijk: persoonlijk, betrokken en vasthoudend. Dat vertaalt zich in een oprechte interesse in onze klanten, een gedegen aanpak en de wil om door te gaan. Of zoals we zelf zeggen: Lefit leert je kennen!

Lefit & BlinkNow

Bij Lefit vinden we het belangrijk om succes met elkaar te delen en zo te zorgen dat anderen in de toekomst ook succesvol kunnen zijn. Daarom doneren wij vast aan BlinkNow, een stichting onder leiding van de inspirerende jonge Amerikaanse Maggie Doyne. Zij zet zich in om een community te bouwen voor kansarme kinderen in Nepal door hen een thuis te geven, gezondheidszorg, onderwijs en empowerment. Inmiddels maakt Blinknow voor velen het verschil. Of zoals Maggie Doyne zelf zegt: “In the blink of an eye, we can all make a difference.”
Wil je meer weten over BlinkNow, kijk dan ook de aflevering waarin Floortje Dessing, in een van haar reizen naar het einde van de wereld, een bezoek brengt aan Maggie Doyne.