Referenties2023-08-09T11:56:38+02:00

Opdrachtgevers|

Paul (Lefit) heeft een groot aantal opdrachten succesvol ingevuld. Hij weet de juiste kandidaat te vinden, rekening houdend met de vaak complexe functie-eisen. Ook in hoogconjunctuur waarbij er minder werkzoekenden waren. Paul heeft een persoonlijke benadering waarbij manager en werknemer zich erg op hun gemak voelen. Met name de persoonlijke aandacht en opvolging is kenmerkend en onderscheidend.

Opdrachtgevers|

Ik heb de samenwerking met Lefit, en in dit geval specifiek met Stefan, rondom de werving van ons Hoofd Communicatie als bijzonder prettig ervaren. Jullie hebben aan de voorkant echt geïnvesteerd in een goed beeld van de functie en wat dit aan persoon vraagt, maar daarna ook op jullie eigen kennis en kunde vertrouwd bij het spreken en voordragen van kandidaten. Dat leidde ertoe dat we heel verschillende kandidaten hebben kunnen spreken. Verder verliep het proces rondom de W&S goed, je bent prettig in de omgang, stevig als het nodig is en betrouwbaar in je afspraken. Fijne samenwerking dus!

Bemiddelde kandidaat|

"Lefit en ik zijn in contact gekomen via Linkedin, na een berichtje volgde al snel een telefoongesprek met Rick. Vanaf het begin voelde dat gesprek fijn en de communicatie was ook open en eerlijk naar elkaar toe. Er kwamen een aantal kansen voorbij, dat bleek niet altijd een match te zijn. Uiteindelijk heeft Lefit deze wel gevonden voor mij en daar ben ik tot op heden nog altijd blij mee. Lefit en voornamelijk Rick bedankt voor jullie hulp."

Bemiddelde kandidaat|

"Bij het zoeken van een nieuwe baan heeft Rick me erg geholpen. Goed geluisterd naar de wensen en mij tips gegeven wat te doen bij een/tijdens sollicitatie. Zelfs was hij bereid tijdens zijn vakantie te vragen hoe het was gegaan. Al met al erg goed ondersteund dus."

Coachee|

"Wat brengt de toekomst? Soms sta je op een kruispunt in je carrière en wil je de toekomst zelf (meer) bepalen. Paul de Beijer van Lefit heeft mij afgelopen periode op een prettige manier geholpen om toekomstperspectieven op te stellen waarmee ik bewuste keuzes kan maken die aansluiten bij mijn drijfveren en kwaliteiten. Een aanrader! zowel voor wat het je oplevert als de professionele begeleiding vanuit Paul. Ik zie de toekomst met vertrouwen tegemoet en kan niet wachten!"

Opdrachtgevers|

Al enige jaren maakt De Ruiter Staalkabel naar volle tevredenheid gebruik van de dienstverlening van LEFIT, in ons geval via Stefan Videler. Stefan heeft inmiddels verschillende vacature succesvol ingevuld. Stefan heeft de gave om zich de bedrijfsomgeving en cultuur van een bedrijf zeer snel eigen te maken en deze succesvol te vertalen naar geschikte kandidaten. Hierbij is de professionele aanpak en persoonlijke begeleiding gedurende het traject zeer goed verzorgd. Daarbij is Stefan zeer kritisch en streeft hij immer naar de beste match. Vanuit onze ervaring, kunnen we Stefan en LEFIT van harte aanbevelen voor een succesvol W&S proces voor iedere commerciële functie, zowel in het midden- als hoger kader.

Opdrachtgevers|

Door een combinatie van passie voor het vak, kennis van de huidige markt en een groot netwerk in zorg & ICT, zien wij in Lefit de juiste partner in recruitment. Lefit hecht naast een goede fit op de vacature ook veel waarde aan de bedrijfscultuur, waardoor direct gezocht wordt naar de persoonlijke match tussen organisatie en kandidaat. Daarnaast is Lefit in staat om verder te kijken dan het omschreven profiel en weten zij op die manier voor ons interessante kandidaten aan te dragen. Vanuit PinkRoccade Healthcare stellen wij deze pragmatische aanpak zeer op prijs!

Opdrachtgevers|

In onze zoektocht naar een ervaren Manager Inkoop & Ketensamenwerking zijn voorafgaand aan Lefit een aantal recuiters aan de slag geweest. Na kennismaking met Stefan Videler van Lefit was er naast een klik ook vertrouwen in de competenties zodat er een exclusiviteit afgesproken was. Stefan is nauwkeurig aan de slag gegaan met het gewenste profiel van Manager Inkoop & Ketensamenwerking. Vanwege beperkt aanbod aan kandidaten (2 stuks) is er aan einde van de exclusiviteit afstemming geweest om de periode te verlengen. Wij hebben daarin het vertrouwen uitgesproken en wat heeft geresulteerd in een kandidaat met 100% match aan het gewenste profiel. Hiermee is de lange zoektocht met succes afgerond.

Opdrachtgevers|

I started working with Lefit in 2010 as I was looking for Architects to expand my team in a specific Telecom domain. Lefit came with very good candidates from abroad but due to re—organization we had to cancel the recruitment. Lefit is working no cure – no pay so although they did lose money on us they stayed in regular contact and invested in learning to know our organization and culture better. In 2013 we decided at Ericsson The Netherlands to explore opportunities outside our Telecom domain. We needed experts from domains like Automotive, Transport, Maritime, Logistics, Energy. Lefit has a high quality people network, is investing in the personal relation, knows the market and is using the latest technologies. Lefit did all the pre-work; hunting the global market, gathering and reviewing CV’s, interviews and presented to me only the candidates that would be a right fit from both domain knowledge as cultural fit. For all the candidates I hired I just needed one interview. Very efficient! In 2016 Lefit has organized for us an Employability program. Employees where challenged with homework and in multiple personal coaching sessions to think about their professional career (inside or outside Ericsson). All participants perceived Lefit as personal, upright interested in the employee and very professional. In 2019 I have dismantled my team in the Netherlands. To prepare my team members including myself for the labor market Lefit organized workshops about creating a great CV and how to make maximum use of Linked IN. Follow up has been done on individual level: Finalizing CV, Linked In, job interview training and coaching. Participants perceived Lefit as persistent (who am I – where am I good at – what do I want). So Lefit not helping to find “just another job” but helping them to make the next step in their career. For me Lefit is a competent, trusted and loyal partner that keeps investing in the personal relation.

Bemiddelde kandidaat|

"Vanuit een prettige samenwerking tot een goed resultaat voor alle betrokkenen, dat is iets waar Jessy en Diede duidelijk hun energie en voldoening uit halen. Ze zijn erg enthousiast en communiceren duidelijk."

Opdrachtgevers|

"Als HI-Systems doen wij al jaren zaken met Lefit. Niet voor alle vacatures, maar vooral op hun specifieke specialiteiten. Ze hebben een groot netwerk en hebben al meerdere vacatures succesvol bij ons ingevuld. De communicatie is altijd zeer open, de medewerkers van Lefit denken echt aan wie er binnen onze cultuur past. Er worden geen zinloze kandidaten gestuurd en er wordt niet gepushed op het aannemen van een kandidaat wat wij als zeer prettig ervaren. Wij zijn dan ook als HI-Systems zeer tevreden over de samenwerking."

Coachee|

Per juli 2018 ben ik begonnen aan een traineeship bij Ericsson als Implementation manager/Site engineer Transmissie. Totaal bleu begon ik bij Transmissie en mocht ik een jaar lang iedereen vragen stellen om kennis van de processen en technieken op te doen binnen Ericsson en transmissie. Als onderdeel van het traineeship begon de externe coaching door Lefit: Saskia Kock was aangesteld als mijn coach en naar mijn idee hadden we meteen al een goede klik. Een half jaar lang hadden we ongeveer 2x per maand een sessie waarin we o.a. communicatiemodellen bespraken en reflecteerden op de praktijkcases bij Ericsson. Wat ik ook als prettig en nuttig heb ervaren waren de aanvullende modules met mindfulness, het zogeheten ”Dansvloermodel” en de literatuurlijst die aangeleverd werd. De gesprekken met Saskia heb ik als nuttig, gezellig en ook af en toe pittig ervaren. Naar mijn mening is Saskia een goede coach omdat ze goed kan luisteren, je alle ruimte geeft voor eigen inbreng en goed doorvraagt om tot concrete conclusies te komen. Door deze externe coaching/begeleiding ben ik veel wijzer ben geworden en heb ik flinke stappen kunnen maken om doelen te stellen voor het vervolg van mijn traineeship en carrière bij Ericsson.

Bemiddelde kandidaat|

"In een prettig intakegesprek merkte ik al snel dat Lefit een serieus profiel van mij opstelde en dat ook voor de vacature van de potentiële werkgever had gedaan. Daarmee leek het een uitstekende match en dat is in de praktijk ook zo gebleken! Het was lang geleden dat ik gesolliciteerd had maar de goede tips en feedback van Lefit maakte dit tot een succes voor alle partijen, dank je wel Lefit!"

Coachee|

Tijdens het eerste jaar van mijn carrière heb ik de mogelijkheid gekregen om een coachingstraject te volgen bij Saskia. Gedurende dit traject heeft zij mij op een kritische en positief stimulerende wijze aan het werk weten te zetten. De gesprekken heb ik als vertrouwd en inzichtvol ervaren. Ze heeft me voornamelijk geholpen een beter zelfbeeld te vormen. Daarnaast heeft zij mij geholpen hoe effectief te communiceren en hoe anderen te overtuigen. Tot op de dag van vandaag ervaar ik positieve effecten van de inzichten die zij mij gedurende dit traject heeft gegeven. Naar mijn mening is Saskia een goede coach, omdat ze tijdens het eerste contact al een vertrouwensband weet te scheppen, maar je tevens echt zelf aan het werk te zetten. Door zelf kritisch na te moeten denken en geen antwoorden in de schoot geworpen te krijgen heb ik heel veel uit mijn coachingstraject kunnen halen.

Bemiddelde kandidaat|

"Ik heb de dienstverlening van Lefit als erg prettig ervaren. De gesprekken waren informeel maar verhelderend, waardoor ik een goed beeld kreeg van de vacature, ook de hele afhandeling daarna was soepel. Lefit heeft duidelijk kennis van zaken wat betreft de organisatie waarvoor ze bemiddeld hebben. Zij konden mij tijdens het gesprek een goed beeld schetsen van mijn rol in de organisatie. Ik was me ter degen bewust van het feit dat ik aan een pittige rol was begonnen in een organisatie die nooit stil staat. Lefit kon mij dit van te voren al vertellen en adviseerde mij al over eventuele valkuilen op basis van mijn profiel. Dit was erg nuttig."

Opdrachtgevers|

'Lefit opereert met kennis van de markt. Het goede contact en hun oprechte nieuwsgierigheid maken het voor ons een succesvolle en prettige samenwerking.'

Coachee|

"Bij het eerste gesprek had ik al een goed gevoel bij het traject. Met behulp van de wekelijkse interactieve en diepgaande gesprekken en opdrachten hebben ze me geholpen om duidelijk te krijgen wat ik zocht in mijn nieuw baan. Paul en Diede hebben met sparren en oefenen mij het vertrouwen gegeven om de sollicitatie gesprekken aan te gaan."

Ga naar de bovenkant