Introductie

Heb jij enkele jaren ervaring als (junior) Accountmanager in een industriële omgeving en wil je als Accountmanager Buitendienst (40 uur) bijdragen aan de verdere groei van een familiebedrijf met een mooie historie? Lees dan snel verder!

Organisatie

Janus Vaten is al sinds 1870 een succesvol familiebedrijf. Zij leveren een volledig assortiment aan stalen en kunststof vaten, die zij nieuw produceren, reconditioneren én recyclen. Duurzaamheid staat daarbij centraal. De klanten van Janus Vaten zijn onder meer te vinden in de (petro)chemische- en voedingsmiddelenindustrie. De organisatie is actief in meerdere Europese landen, onder meer met 2 joint ventures in Frankrijk (in samenwerking met het Amerikaanse bedrijf Mauser Packaging Solutions).

Op de locatie in Oosterhout beschikt Janus Vaten, naast de productie en recycling faciliteiten, ook over een eigen logistiek centrum. Op locatie werken ongeveer 100 mensen, waarvan 80 in de productie. De organisatie kenmerkt zich door een platte structuur, waarin ambitie, betrokkenheid en loyaliteit centraal staan. De werksfeer is informeel met veel ruimte voor eigen inbreng.

Functie

Als Accountmanager draag je het commerciële beleid van Janus Vaten uit. Je beweegt je actief in de doelmarkten, bouwt relaties met bestaande klanten in Nederland en België verder uit en vergroot de klantenkring door het opbouwen van relaties met geselecteerde prospects. Je ziet kansen, kunt snel schakelen en bent gewend om zowel in het Nederlands als in het Engels te onderhandelen op verschillende niveaus. Verder verzamel je, mede middels bezoeken, marktinformatie om zodoende in te kunnen spelen op de marktvraag. Je bent zelf verantwoordelijk voor de registratie/verslaglegging in de daarvoor bedoelde systemen (zoals SAP).

Je maakt in deze functie deel uit van het sales team, bestaande uit 5 mensen verdeeld over buitendienst, binnendienst en administratie/inkoop. Je rapporteert in deze functie aan de Sales Directeur (tevens een van de eigenaren).

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met:

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Relevante ervaring in een industriële omgeving (ervaring binnen een familiebedrijf is een pré);
  • Fulltime beschikbaarheid (40 uur);
  • Een flexibele, gedreven en ondernemende houding;
  • Een goede beheersing van tenminste de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (Frans is een pré).

Aanbod

  • Een passend salaris
  • Een lease auto
  • Een eindejaarsuitkering
  • Een verantwoordelijke functie waarin je vertrouwen krijgt en veel ruimte is voor eigen initiatief
  • Een platte organisatiestructuur die gekenmerkt wordt door ambitie, betrokkenheid en loyaliteit

Sollicitatie

Zie jij jezelf terug in deze omschrijving? Solliciteren kan via onderstaande ‘Sollicitatie’ button

Heb je vragen of wil je meer informatie over deze vacature neem dan contact op met een van onze consultants: Kim Maas 06 81 437 245 of Stefan Videler 06 43 175 752

Niet jouw vacature? We kijken graag naar mogelijkheden passend bij jouw ervaringen en ambities. Deel dan vrijblijvend je CV. Lefit leert je graag kennen!

Wil je op de hoogte blijven binnen jouw vakgebied en van interessante vacatures/opdrachten? Meld je dan aan voor deelname aan een van onze LinkedIn groepen.