Introductie

Namens VOC Holding in Moergestel zijn wij op zoek naar een Assistant Controller voor 24-32 uur per week. Heb jij ervaring in een dergelijke functie en wil je voor een mooi productiebedrijf werken, lees dan snel verder! Het bedrijf ligt langs de snelweg A58 en is goed bereikbaar vanuit zowel regio Breda/Tilburg, Eindhoven en Den Bosch. 

Organisatie

VOC Holding B.V. is de moedermaatschappij van onder andere INSU-W-RAPID B.V. en Power Piping International B.V. Dit zijn twee grote werkmaatschappijen. Daarnaast vallen nog enkele kleinere B.V’.s onder de holding.

INSU-W-RAPID B.V. Thermal Insulation Products is een dynamische handels– en productie onderneming in diverse materialen ten behoeve van de industriële isolatie sector.

Power Piping International B.V. is een producent en leverancier van een complete range aan pijpondersteuningen. Het berijf is gespecialiseerd in de productie van geïsoleerde pijpondersteuningen voor zowel lage als hoge temperaturen voor met name de (petro)chemische en LNG industrie. Een groot deel van de activiteiten is gericht op exportmarkten in Europa, USA, Afrika, het Midden- en Verre Oosten.

Functie

Als Assistant Controller werk je voor alle werkmaatschappijen van VOC Holding, maar met name voor Insu-W-Rapid en Power Piping. Je gaat deel uitmaken van een klein team met 4 collega’s. Samen met hen ben je verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie en uitvoering van de administratieve processen. Je levert in deze rol onder meer een actieve bijdrage aan de maand- en jaarafsluiting van de werkmaatschappijen, je verzorgt diverse aangiften (BTW, CBS en Intrastat) en je draagt bij aan de controle op de accountants.Verder werk je aan het optimaliseren van de (administratieve) processen. Je hebt in deze functie ook geregeld contact met betrokkenen in het buitenland.

Je rapporteert aan de Financial/Business Controller. 

Functie-eisen

Om voor deze veelzijdige functie in aanmerking te komen:

  • ben je proactief, neem je verantwoordelijkheid en werk je zelfstandig;
  • heb je de ambitie om te blijven leren en jezelf te ontwikkelen;
  • functioneer je goed in een team;
  • ben je goed in prioriteiten stellen, plannen en deadlines halen;
  • heb je een relevante financieel/fiscale achtergrond (ervaring met Exact Globe en/of BI tools is een pre)
  • beschik je over HBO werk- en denkniveau;
  • en beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Inlichtingen

VOC Holding biedt:

  • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een jaarlijkse winstdeling;
  • een zelfstandige, uitdagende en veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid;
  • een werkomgeving met enthousiaste en hardwerkende collega’s waarin je wordt gestimuleerd om jezelf verder te ontwikkelen.

Sollicitatie

Heb je interesse na het lezen van deze vacature? Klik dan hieronder op ‘Solliciteren’. Heb je eerst vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op met Ashley van den Adel  (06 31 352 560) of Stefan Videler (06 43 175 752) 

Niet jouw vacature? Lefit kijkt graag naar mogelijkheden passend bij jouw ervaringen en ambities. Klik hier om je CV vrijblijvend in te sturen. Lefit leert je graag kennen!

Wil je op de hoogte blijven binnen jouw vakgebied en van interessante vacatures/opdrachten? Meld je dan aan voor deelname aan een van onze LinkedIn groepen.