Introductie

Voor TSC Connected Care zijn wij op zoek naar een Field Sales Lead. Ben jij de ambitieuze en resultaatgerichte Field Sales Lead die enthousiast wordt van innovatieve technologische oplossingen binnen de (thuis)zorgmarkt in Nederland? Lees dan snel verder!

Organisatie

TSC Connected Care, een onderdeel van de groeiende TSC Group, is gespecialiseerd in de ontwikkeling en distributie van innovatieve medische software- en hardware oplossingen. Deze zijn specifiek ontworpen voor toepassing in ziekenhuizen, thuiszorginstellingen en apotheken, en bevorderen de samenwerking tussen zorgomgevingen. Het doel is om de juiste zorg op de juiste plaats te leveren, waardoor de efficiëntie en effectiviteit van zorgprocessen wordt verbeterd. In de laatste jaren zijn overnames gedaan, nieuwe producten succesvol ontwikkeld en is de ambitie voor de komende jaren neergezet.

Functie

Als Field Sales Lead draag je de verantwoordelijkheid voor het stimuleren van groei en expansie van de positie van TSC Connected Care binnen de Nederlandse (thuis)zorgmarkt. Deze rol vereist een sterke strategische visie, stevig leiderschap en een hands-on aanpak. Je hoofdtaak is het maximaliseren van de marktpotentie van dit product door middel van doelgerichte strategieën, verkoopinspanningen en implementatieplannen.

Je mobiliseert je uitgebreide netwerk van belangrijke stakeholders op C-level en innovatiemanagementniveau en maakt gebruik van bestaande relaties om de markt te penetreren en uit te breiden. Ook ben je verantwoordelijk voor het identificeren, benaderen en contracteren van potentiële strategische partners voor indirecte verkoop, hierin werk je samen met de CEO en CFO om samenwerkingen en contracten te formaliseren. Het opstellen van een gedegen strategisch plan om de markt te betreden en het opbouwen van sterke zakelijke relaties zijn cruciaal, met speciale aandacht voor het handhaven van een hoog niveau van klanttevredenheid. Daarnaast richt je je op het ontwikkelen van processen voor de uitbreiding naar aanvullende diensten en producten.

Je rapporteert aan de CEO en maakt onderdeel uit van het leiderschapsteam. Hiernaast stuur je Thelma of Medication Management sales executive(s) direct aan. Intern schakel je ook met de diverse internationale stakeholders binnen de TSC Group, bv. op het gebied van business cases, rapportages, etc.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met:

 • Passie voor nieuwe technologieën en aantoonbaar succes met marktontwikkeling;
 • Ervaring binnen de medicijnverpakkingsbranche;
 • Een track record om digitale gezondheidsoplossingen (soft- en/of hardware) te verkopen binnen de thuiszorgsector in een multi stakeholder omgeving;
 • Een relevant netwerk binnen de VVT en apotheekwereld;
 • Gevoel voor ondernemen en drive;
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden, in het Nederlands en Engels;
 • Een geldig Nederlands rijbewijs;
 • Een beschikbaarheid van 40 uur per week;
 • Bereidheid tot reizen door Nederland een aantal keren per maand aanwezigheid op kantoor in Amsterdam.

Aanbod

 • Een marktconform salaris (instroom tussen ca. 100 – 120K/ jaarbasis), een uitstekende bonus opportunity, 27 vakantiedagen en een goede pensioenregeling;
 • Auto van de zaak;
 • Laptop en telefoon;
 • Een hybride werkvorm;
 • Een ‘scale up’ werkomgeving met enthousiaste en hardwerkende collega’s waarin je wordt gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen.

Sollicitatie

Solliciteren kan via onderstaande ‘Sollicitatie’ button

 

Heb je vragen of wil je meer informatie over deze vacature neem dan contact op met een van onze consultants:

Lisa van Ool +316 11 48 43 83

Of

Ivo Niesen +316 24 86 03 08

 

Op de hoogte blijven binnen jouw vakgebied en van interessante vacatures en opdrachten? Volg onze LinkedIn Bedrijfspagina en meld je aan voor deelname aan onze LinkedIngroepen.