Introductie

Voor TSC Connected Care zijn wij op zoek naar een Marketing Executive. Heb jij enkele jaren ervaring als marketeer, affiniteit met de zorg en ben je op zoek naar een zelfstandige marketingfunctie met veel verantwoordelijkheid waarin je het verschil kunt maken voor een mooie organisatie die innovatieve producten en diensten levert? Lees dan snel verder!

Organisatie

TSC Connected Care, een onderdeel van de groeiende TSC Group, is gespecialiseerd in de ontwikkeling en distributie van innovatieve medische software- en hardware oplossingen. Deze zijn specifiek ontworpen voor toepassing in ziekenhuizen, thuiszorginstellingen en apotheken, en bevorderen de samenwerking tussen zorgomgevingen. Het doel is om de juiste zorg op de juiste plaats te leveren, waardoor de efficiëntie en effectiviteit van zorgprocessen wordt verbeterd. In de laatste jaren zijn overnames gedaan, nieuwe producten succesvol ontwikkeld en is de ambitie voor de komende jaren neergezet.

Functie

Als Marketing Executive ben je verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten die bijdragen aan de verkoopdoelstellingen met betrekking tot de producten en diensten van TSC Connected Care in Nederland. Je richt je vooral op het vermarkten van ‘smart’ producten zoals de nieuwe Thelma medicatie dispenser, maar bijvoorbeeld ook op marketingactiviteiten rondom de slimme pleisters (Sensium) waarmee patiënten op afstand kunnen worden gemonitord door artsen en verplegend personeel. Je hebt een brede rol waarbij je (strategische) plannen uitwerkt, maar ook implementeert. Je bepaalt, in samenspraak met je collega’s, wie wanneer en op welke wijze wordt benaderd. Je zet verschillende kanalen in, zoals de website van de organisatie, sociale media, webinars en podcasts. Je zorgt voor het ondersteunende materiaal voor sales activiteiten, bereid beurzen voor en benut andere mogelijkheden om de concepten van TSC Connected Care onder de aandacht te brengen. Ook heb je klantcontact en doe je aan KOL ontwikkeling. In deze rol ben je geregeld te vinden in het ‘field’ en op kantoor. 

 

Je werkt nauw samen met onder meer je sales collega’s, met de productmanagers en met de Marketing Director. Waar nodig werk je samen met externe partners/bureaus. Je rapporteert aan de Marketing Director.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een kandidaat die:

 • Een relevante hbo/wo opleiding heeft afgerond;
 • 40 uur per week beschikbaar is;
 • Enkele jaren ervaring heeft als marketeer, bij voorkeur in een Healthcare omgeving waarin nieuwe technologieën worden toegepast;
 • Kennis van de zorgsector heeft;
 • Aanzienlijke ervaring heeft met ontwerpsoftwarepakketten zoals InDesign, Illustrator, Photoshop & Premier Pro – videobewerkingssoftware;
 • Ervaring heeft met betaalde en onbetaalde socialmediacampagnes op verschillende platforms;
 • Ervaring heeft met het bewerken van WordPress-websites;
 • Zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed beheerst, zowel in woord als geschrift;
 • Goed zelfstandig en in teamverband functioneert en anderen mee weet te krijgen;
 • Oplossingsgericht is en een ‘can do’ mentaliteit heeft.

Aanbod

 • Een marktconform salaris (instroom tussen ca. 50 – 70K/ jaarbasis), 27 vakantiedagen en een goede pensioenregeling;
 • Auto van de zaak;
 • Laptop en telefoon;
 • Een hybride werkvorm;
 • Een ‘scale up’ werkomgeving met enthousiaste en hardwerkende collega’s waarin je wordt gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen.

Sollicitatie

Solliciteren kan via onderstaande ‘Sollicitatie’ button

 

Heb je vragen of wil je meer informatie over deze vacature neem dan contact op met een van onze consultants:

 

Stefan Videler: 06 43 175 752


of


Lisa van Ool: 06 11 484 383

 

Op de hoogte blijven binnen jouw vakgebied en van interessante vacatures en opdrachten? Volg onze LinkedIn Bedrijfspagina en meld je aan voor deelname aan onze LinkedIngroepen.