Introductie

Wil jij werken en ontwikkelen als juridisch professional bij een multinational op het gebied van Telecom?

Organisatie

Ericsson is de wereldwijde drijvende kracht achter “The Networked Society”. Meer dan 1000 netwerken in meer dan 180 landen maken gebruik van de diensten en software van Ericsson. Als gevolg hiervan gaat 40% van het wereldwijde mobiele verkeer via deze netwerken. Ericsson biedt oplossingen die mensen helpen en de samenleving in staat stellen bij te dragen aan een duurzamere wereld. Binnen Nederland opereert Ericsson Network Services vanuit locaties Rijen en Maastricht en werkt voor de grote nationale telecomoperators zoals Vodafone/Ziggo.

Functie

Als Government Relations Officer bij Ericsson schep je de gunstige omstandigheden voor antenne-installaties bij stakeholders als overheden en landlords. Je communiceert met gemeenten, provincies en andere stakeholders om vergunnings- en plaatsingsprocedures binnen vastgestelde normen te laten verlopen.

Samen met een ervaren collega (die je ook zal inwerken en begeleiden) ben je verantwoordelijk voor heel Nederland. Je hoeft nog niet alles te weten. Kennis groeit gaandeweg.  Deze rol biedt ruimte om je eigen stijl te ontdekken en geeft je de vrijheid om je agenda zelf in te delen.

We zoeken een communicatieve Government Relations Officer die oplossingsgericht denkt en wil leren en groeien. Je bent een proactieve jurist die anderen weet te enthousiasmeren en overtuigen en weerstand omzet in positieve betrokkenheid.

Functie-eisen

Voor deze functie komt Lefit namens opdrachtgever graag in contact met kandidaten met:

  • Vereist is een afgeronde studie Nederlands Recht, Bestuursrecht met bij voorkeur specialisatie op het gebied van Ruimtelijke Ordening, Omgevingsrecht en/of Bouwrecht;
  • Bij voorkeur kennis van relevante wetgeving zoals de omgevingswet en algemene wet Bestuursrecht;
  • (Enige) ervaring met het zelfstandig vertegenwoordigen van klanten in recht en bestuursrechtelijke zaken (hoorzittingen, bezwaar, beroep en hoger beroep);
  • Communicatieve-, overtuigende- en oplossingsgerichte vaardigheden;
  • Verantwoordelijkheidsgevoel en drive;
  • Bereidheid te reizen naar stakeholders.

Aanbod

Opdrachtgever biedt een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket waaronder een prima salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals hybride werkend, elektrische leaseauto, winstdeling, mobiel en laptop en een dynamische baan bij een internationale organisatie met de mogelijkheid te groeien en jezelf te ontwikkelen.

Sollicitatie

Heb jij interesse in deze vacature of wil jij meer hierover weten, neem dan contact op met de consultants van Lefit of solliciteer via www.lefit.nl:

 

Lisa van Ool / l.vanool@lefit.nl / 0611484383

of

Paul de Beijer / p.debeijer@left.nl / 0643282345 

 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe vacatures en opdrachten bij klanten van Lefit, schrijf je dan nu in via onze website en/of volg Lefit via onze bedrijfspagina op Linkedin.