Introductie

Voor PharmaPartners zijn wij op zoek naar een BI specialist. Wil jij bijdragen aan het optimaliseren van salesprocessen binnen een organisatie in de Zorg ICT? Lees dan snel verder!

Organisatie

PharmaPartners (onderdeel Total Specific Solutions) ontwikkelt en beheert zorgsystemen voor de eerstelijns zorg. Zij leveren software voor apotheken, huisartsen, huisartsenposten, ziekenhuisapotheken, medisch specialisten, geïntegreerde eerstelijns zorgorganisaties en patiënten. In ruim 40 jaar tijd hebben ze zich ontwikkeld tot dé marktleider op het gebied van software in de eerstelijnszorg. In totaal zijn ruim 3.000 zorgverleners aangesloten op een van de circa 250 samenwerkingsverbanden die samen zorg verlenen aan ruim acht miljoen mensen.  Daar kan jij een bijdrage aan leveren! De organisatie is hecht en transparant. Van werkvloer tot directiekamer: overal heerst een prettige, informele sfeer en staan open en eerlijke collega’s voor je klaar.

PharmaPartners telt in totaal circa 350 medewerkers. In deze rol ga je werken in de business unit Farmacie, deze unit ondersteunt apothekers met software voor hun core business.

Functie

Als BI Specialist ben je werkzaam binnen het Sales en Marketing team. Je analyseert proactief de verkopen van de organisatie alsook de markt en signaleert de kansen in de markt. Je ontwikkelt dashboards en rapportages op basis van interne en externe (klant) vragen.

Het continue verbeteren van (sales) processen geeft je energie en motivatie, waardoor je een grote bijdrage levert aan het vergroten van de efficiency in het team en klantcontact. Je werkt analytisch, pragmatisch en bent in staat om prioriteiten te stellen. Als sparringpartner van het management ben je continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden om resultaten te optimaliseren

Je rapporteert aan de Manager Sales & Marketing. 

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een kandidaat:

  • Met een afgeronde HBO/WO opleiding;
  • Met bij voorkeur relevante werkervaring in een vergelijkbare rol;
  • Die Excel goed beheerst; en bij voorkeur kennis heeft van Power BI en/of Tableau (AFAS ervaring is een pre); 
  • Met een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Die proactief, analytisch en vasthoudend is;
  • Die minimaal 32 uur beschikbaar is.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt:

  • Een salaris tot 4.600 EUR bruto per maand (op basis van een fulltime dienstverband);
  • Een zelfstandige functie in een professionele omgeving waar veel ruimte is voor eigen inbreng;
  • Een uitdagende en afwisselende functie, met de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen de organisatie;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 26 vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding, thuiswerkvergoeding, pensioenregeling en 500 EUR persoonlijk budget.

Sollicitatie

Heb je interesse na het lezen van deze vacature? Klik dan hieronder op ‘Solliciteren’. Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op met onze consultant Willemijn van de Crommenacker (06 52 40 56 01) 

·         Niet jouw vacature? We kijken graag naar mogelijkheden passend bij jouw ervaring en ambities. Klik hier om vrijblijvend je cv met ons te delen.

      Lefit leert je graag kennen! Wil je op de hoogte blijven binnen jouw vakgebied en van interessante vacatures en/of opdrachten? Volg dan onze LinkedIn Bedrijfspagina en meld je aan voor deelname aan één van onze LinkedIn groepen.