Introductie

Heb jij een passie voor IT, affiniteit met de zorg en voeding? En wil jij bijdragen aan het optimaliseren van de dienstverlening en tegelijkertijd de zorg? Lees dan snel verder! 

Organisatie

PinkRoccade Healthcare bestaat uit ongeveer 300 medewerkers verdeeld over verschillende business units. De businessunit Food & Hospitality heeft meer dan 100 klanten in Nederland en België en ondersteunt met CuliCart Hospitality de logistiek voor patiënten voeding en bijbehorende roomservice in ziekenhuizen en zorginstellingen (GGZ en Care). Naast diverse softwareapplicaties ondersteunend aan de processen in zorginstellingen biedt PinkRoccade Healthcare ook uitgebreide support, consultancy en hosting-/ cloud oplossingen aan.

Je komt terecht in een team met een open sfeer, met enthousiaste en gepassioneerde collega’s waar volop ruimte is voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Functie

Als implementatie consultant Culicart adviseer en ondersteun je de zorgklanten op een proactieve manier om hun voedingsprocessen digitaal te ondersteunen. Dit met behulp van implementatie en procesoptimalisatie enerzijds en anderzijds middels de optimale inzet en inrichting van CuliCart Hospitality (CCH). Ook is er ruimte tot doorontwikkeling van het product en ontwikkeling van add-ons op het product, indien deze behoefte er blijkt te zijn. Naast consultancy skills, bezit je als consultant over actuele kennis van ICT, affiniteit met de zorg of voeding (inclusief logistieke processen).

Je hebt een gevarieerde rol als consultant. Bij de klanten werk je vaak zelfstandig en daarnaast werk je veel samen met verschillende disciplines zoals sales, support, R&D en product management.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met:

 • Een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;
 • Een relevante opleiding of werkervaring met het implementeren van ICT (software) oplossingen.
 • Interesse in voeding, zorg en IT.
 • Commerciële sensitiviteit, analytisch denkvermogen en organisatorische talenten.
 • Een teamspeler bent die het vanzelfsprekend vindt om kennis en ervaring te delen met collega’s.

Aanbod

Een leuke en uitdagende functie waarin je veel vrijheid krijgt om de functie op je eigen manier in te vullen. Geen dag is hetzelfde door de grote diversiteit aan werkzaamheden. Daarnaast staat persoonlijke ontwikkeling centraal en zijn er diverse doorgroeimogelijkheden. Overige arbeidsvoorwaarden zijn:

 • Markconform salaris;
 • Leaseauto;
 • Goed secundaire voorwaarden, zoals variabele beloning en collectieve verzekeringen;
 • Laptop, telefoon en faciliteiten om jouw thuiswerkplek goed in te richten;
 • 26 vakantiedagen, mogelijkheid om 12 dagen bij te kopen;
 • Jaarlijks 450 euro persoonlijk budget voor gezondheid, ontwikkeling of extra luxe smartphone;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Doorgroeimogelijkheden, binnen deze unit en de overkoepelende groep met diverse software bedrijven.

Sollicitatie

Solliciteren kan via onderstaande ‘Sollicitatie’ button

Heb je vragen of wil je meer informatie over deze vacature neem dan contact op met een van onze consultants:

 

Lisa van Ool: 06-11484383

Of 

 

Willemijn van de Crommenacker: 06-52405601

 

 

Op de hoogte blijven binnen jouw vakgebied en van interessante vacatures en opdrachten? Volg onze LinkedIn Bedrijfspagina en meld je aan voor deelname aan onze LinkedIn groep ICT professionals Nederland en België.