Introductie

Heb jij passie voor de zorg? Affiniteit met zorg kritische applicaties zoals het elektronisch patiënten dossier, eHealth of laboratoriumsystemen? Lees dan snel verder!

Organisatie

PinkRoccade Ziekenhuizen & Laboratoria is er om ziekenhuizen en laboratoria te ondersteunen bij hun IT-vraagstukken. Of het nu gaat om operationele, tactische of strategische vraagstukken, zij bieden consultancy en projectmanagement om deze op te lossen. Zij zijn gespecialiseerd in de domeinen EPD, Connected Care en Laboratorium IT en worden beschouwd als een gewaardeerde kennispartner op deze gebieden.

 

Bij PinkRoccade Ziekenhuizen & Laboratoria hechten ze veel waarde aan eigen initiatief, kennisdeling, samenwerking, ontwikkeling en ambitie! Zij geloven dat deze waarden essentieel zijn om onze klanten de beste mogelijke oplossingen te bieden.

Functie

Als consultant bij Pinkroccade Ziekenhuizen & Laboratoria specialiseer jij je in minimaal één van de drie domeinen: EPD, Connected Care of Laboratorium IT. 

Als ervaren implementatie consultant EPD werk je mee in (grote) implementatie programma’s in rollen als werkgroepleider, inhoudelijk expert of testcoördinator. Je schakelt dagelijks met uiteenlopende stakeholders (artsen, verpleegkundigen, functioneel beheerders) en speelt een verbindende rol in het werkend krijgen van een nieuw EPD, of een vernieuwde versie daarvan. Ook voor optimalisatie trajecten zet je jouw expertise in.

Als IT consultant Connected Care (eHealth) ben je verantwoordelijk voor efficiëntere zorg en betere gegevensuitwisseling, waardoor zorgprofessionals hun werk beter kunnen doen. Je leidt projecten en stuurt werkgroepen aan, schakelt met stakeholders en focust op regio-initiatieven om zorgorganisaties te verbinden.

Als consultant laboratoria ondersteun je laboratoria door de processen en het LIS (GLIMS, LabTrain, LABOSYS) te optimaliseren. In jouw rol weet jij de juiste stakeholders te identificeren, aan te spreken en de échte benodigde informatie naar boven te krijgen en houd jij je bezig met het ondersteunen van laboratoria rondom dagelijks beheer, migraties, updates en/of upgrades en los je incidenten op. 

Functie-eisen

 • Relevante werkervaring, bij voorkeur in een vergelijkbare functie als IT-consultant; 
 • Minimaal aantoonbaar HBO werk- en denkniveau; 
 • Kennis van werk- en zorgprocessen in één of meerdere laboratoria of ziekenhuizen;
 • Ambitie, drive en bijdragen aan kennisdeling;
 • Bereid bent om te reizen. Je zult als consultant regelmatig op locatie zijn om je opdracht goed uit te kunnen voeren.

Aanbod

 • Een salaris passend bij de functie en jouw ervaring;
 • Leaseauto;
 • Winstuitkering, facturabiliteitsbonus en 8% vakantiegeld;
 • Laptop en mobiele telefoon en bijbehorend abonnement;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 26 vakantiedagen (plus optie tot 12 extra dagen te kopen), pensioenregeling, collectieve zorgverzekering.
 • Onbeperkt trainen, dus geen opleidingsbudget dat je beperkt in je ontwikkeling;
 • En daarbovenop de allerleukste collega’s die er zijn!

Sollicitatie

Kom jij Pinkroccade Ziekenhuizen & Laboratoria versterken? Solliciteer dan nu direct met behulp van onderstaande ‘Sollicitatie’ button.

Heb je vragen of wil je meer informatie over deze vacature neem dan contact op met onze consultant:

Willemijn van de Crommenacker  +31652405601 

Op de hoogte blijven binnen jouw vakgebied en van interessante vacatures en opdrachten? Volg onze LinkedIn Bedrijfspagina en meld je aan voor deelname aan onze LinkedIn groep ICT professionals Nederland en België.