Introductie

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een IT Testcoördinator in de regio Zeeland (32-40 uur per week). Heb jij ervaring in een dergelijke functie of heb je ervaring als software tester en wil je een volgende stap maken, lees dan snel verder! Hybride werken behoort tot de mogelijkheden.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een van oorsprong Zeeuws bedrijf dat inmiddels deel uitmaakt van een internationaal concern. Op de locatie in Zeeland werken zo’n 150 mensen, waarvan 23 op de IT afdeling. De organisatie richt zich met haar activiteiten vooral op zakelijke en particuliere klanten in de regio Zeeland. Duurzaamheid is een belangrijk thema.  

Functie

Als IT Testcoördinator ben je verantwoordelijk voor het coördineren van integratie-, regressie en user acceptance testen. Deze maken deel uit van kleine- en grote changes als gevolg van onderhoud, sales activiteiten, maar ook wet- en regelgeving. Je werkt proactief samen met key users en externe test analisten, afhankelijk van de omvang en complexiteit van de changes. In overleg met betrokkenen stem je de scope van de testwerkzaamheden af, je werkt verschillende testscenario’s uit, je legt je bevindingen tijdens de testfase vast in een rapportage en je brengt een advies uit. Je benoemt en kwalificeert daarbij de risico’s zodat een weloverwogen besluit kan worden genomen (risk based testing). Je maakt hiervoor gebruik van Microsoft Azure DevOps. 


Functie-eisen

Om voor deze veelzijdige functie in aanmerking te komen:

  • Beschik je over HBO werk- en denkniveau;
  • heb je een relevante achtergrond, bijvoorbeeld als IT Testcoördinator of als software tester
  • weet je wat een tool zoals Microsoft Azure DevOps voor je kan betekenen
  • spreek je goed Nederlands
  • Ben je in de gelegenheid om tenminste 2 dagen per week op locatie te werken

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt:

  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een zelfstandige, uitdagende en veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid
  • Een werkomgeving met enthousiaste en hardwerkende collega’s waarin je wordt gestimuleerd om jezelf verder te ontwikkelen

Sollicitatie

Heb je eerst vragen of wil je meer informatie, neem contact op met onze consultant Stefan Videler (06 43 175 752).

Niet jouw vacature? Lefit kijkt graag naar mogelijkheden passend bij jouw ervaringen en ambities. Klik hier om je CV vrijblijvend in te sturen. Lefit leert je kennen!

Wil je op de hoogte blijven binnen jouw vakgebied en van interessante opdrachten? Meld je aan voor deelname aan onze LinkedIngroep ICT professionals Nederland en België.