Introductie

Wil jij werken aan de meest moderne en complexe mobiele netwerken van de toekomst? Ericsson zoekt jou!

Organisatie

Ericsson is ‘s werelds grootste aanbieder van mobiele netwerken en vervoert 40% van al het mobiele verkeer. Ericsson is gespecialiseerd in IoT en 5G. In Nederland werkt de 5G HUB bijvoorbeeld samen met Vodafone/Ziggo en Brainport Eindhoven om organisaties te informeren en de mogelijkheid te bieden om 5G te ervaren.

Ericsson heeft in Nederland kantoren in Maastricht en Rijen en werkt voor de grootste mobiele operators om hen te voorzien van state of the art technologie. Vanuit het kantoor in Maastricht werken dagelijks bijna 100 professionals voor hun klanten.

Functie

Je bent nog niet zo lang geleden afgestudeerd en wil graag ervaring opdoen en werken in een uitdagende internationale werkomgeving. Bij Ericsson krijg je ontwikkelmogelijkheden en zorgt men ervoor dat jij onderdeel wordt van het team dat met de telecomprovider(s) werkt aan het ontwikkelen en bouwen van het beste mobiele netwerk van Nederland.

 

In je dagelijkse werkzaamheden werk je samen met architecten, projectmanagers en collega engineers aan High en Low Level Designs. Ook bereid je technische configuraties voor en implementeer je deze op het gebied van IP infrastructuur, IP Security, IP Services en/of VoLTE / IMS. Je test, documenteert en realiseert.  Vanuit deze basis laat jij zien het talent en de vaardigheden te hebben om te groeien. Je wordt gefaciliteerd in je groei maar neemt zelf regie op je loopbaan. Je toont initiatief, drive en laat overtuiging zien in je communicatie en inhoud. 

Functie-eisen

  • Je beschikt over een afgeronde bachelor of master op het gebied van ICT en/of Network Infrastructure Design en hebt maximaal drie jaar werkervaring opgedaan;
  • Je wilt je graag ontwikkelen, bent flexibel inzetbaar en een aanpakker;
  • Je bent thuis in de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je beschikt over een rijbewijs.

Aanbod

Ericsson is een moderne werkgever met naast een mooi arbeidsvoorwaardenpakket, veel ruimte om je professioneel verder te ontwikkelen via opleidingen en trainingen en door te groeien in de (internationale) organisatie.

Ben je benieuwd hoe medewerkers van Ericsson hun werk bij Ericsson ervaren? Lees dan dit interview met twee Young Professionals: www.lefit.nl/nieuws/ericsson-als-werkgever/ 

Sollicitatie

Heb jij interesse in deze vacature of wil jij meer hierover weten, neem dan contact op met de consultants van Lefit of solliciteer via www.lefit.nl:

 

Lisa van Ool / l.vanool@lefit.nl / +31 (0)611484383

of

Paul de Beijer / p.debeijer@left.nl / +31 (0)643282345 

 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe vacatures en opdrachten bij onze klanten, schrijf je dan nu in via onze website en/of wordt ook lid van onze linkedingroep ICT Professionals Nederland & België