Introductie

Consultants begeleiden om de volgende stap in hun carrière te zetten, relaties met klanten onderhouden, nieuwe proposities ontwikkelen, en meebouwen aan de organisatie. Klinkt dit voor jou als de perfecte combinatie tussen management en sales? Lees snel verder!

Organisatie

PinkRoccade Ziekenhuizen & Laboratoria is er om ziekenhuizen en laboratoria te ondersteunen bij hun IT-vraagstukken. Of het nu gaat om operationele, tactische of strategische vraagstukken, zij bieden consultancy en projectmanagement om deze op te lossen. Zij zijn gespecialiseerd in de domeinen EPD, Connected Care en Laboratorium IT en worden beschouwd als een gewaardeerde kennispartner op deze gebieden.

 

Bij PinkRoccade Ziekenhuizen & Laboratoria hechten ze veel waarde aan eigen initiatief, kennisdeling, samenwerking, ontwikkeling en ambitie! Zij geloven dat deze waarden essentieel zijn om onze klanten de beste mogelijke oplossingen te bieden.

Functie

Als manager Laboratoria heb je een grote commerciële rol. Relaties met klanten onderhouden, versterken en opbouwen zijn taken van jou als accountverantwoordelijke. Hierbij zijn het meedenken in passende oplossingen voor de klant en het waarborgen van klanttevredenheid belangrijke aspecten. Daarnaast bestaan je taken uit het ontwikkelen van (nieuwe) proposities, verantwoordelijkheid voor bijbehorende bedrijfsresultaten en financieel management. Jouw focus zal voornamelijk liggen op het Laboratorium domein.

 

Bovendien ben je als manager Laboratoria verantwoordelijk voor de aansturing van een aantal consultants en hun presteren. Een mooie groep ambitieuze consultants waarvoor je ook HR-zaken oppakt. Jouw doelstellingen zijn gekoppeld aan het presteren en de inzetbaarheid van jouw team. Talentmanagement is hierbij van belang. 


Je komt terecht in het managementteam van het laboratorium domein. Binnen het MT zijn samenwerken, transparantie en autonomie belangrijk. Als lid van dit team voer je invloed uit op de koers van het bedrijf en help je meebouwen aan de toekomst.   

Functie-eisen

Wat zien wij graag terug?

 • Aantoonbare affiniteit met de zorgsector, ervaring in laboratoria is een sterke pré;
 • Ervaring met sales en het formuleren van gerelateerde doelstellingen;
 • Ervaring met ICT-dienstverlening;
 • Je bent commercieel gedreven en resultaatgericht;
 • Een echte teamspeler met de drive om het beste uit mensen te halen;
 • 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

Aanbod

 • De kans om je stempel te drukken op een groeiend bedrijf en mede de koers te bepalen;
 • De mogelijkheid om jezelf door te blijven ontwikkelen; ontwikkeling staat bij ons centraal, ook voor jou;
 • Alle middelen om jouw werk goed uit te kunnen voeren, zoals leaseauto met tankpas, thuiswerkplek, laptop, telefoon;
 • Goede financiële extra’s zoals een bonusregeling passend bij jouw managementverantwoordelijkheden;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een super goede pensioenregeling, 26 vakantiedagen (plus optie tot 12 extra dagen te kopen) en collectieve zorgverzekering;

Sollicitatie

Kom jij Pinkroccade Ziekenhuizen & Laboratoria versterken? Solliciteer dan nu direct met behulp van onderstaande ‘Sollicitatie’ button.

Heb je vragen of wil je meer informatie over deze vacature neem dan contact op met onze consultant:

Willemijn van de Crommenacker  +31652405601 

Op de hoogte blijven binnen jouw vakgebied en van interessante vacatures en opdrachten? Volg onze LinkedIn Bedrijfspagina en meld je aan voor deelname aan onze LinkedIn groep ICT professionals Nederland en België.