Introductie

Wil jij werken aan de meest moderne en complexe mobiele netwerken van de toekomst? Ericsson zoekt jou!

Organisatie

Ericsson is de wereldwijde drijvende kracht achter “The Networked Society”. Meer dan 1000 netwerken in meer dan 180 landen maken gebruik van de diensten en software van Ericsson. Als gevolg hiervan gaat 40% van het wereldwijde mobiele verkeer via deze netwerken. Ericsson biedt oplossingen die mensen helpen en de samenleving in staat stellen bij te dragen aan een duurzamere wereld.

Functie

Als Senior Network Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van end-to-end oplossingen, inclusief lab setup en netwerkactiviteiten volgens het Change Management-proces. Je analyseert klanttechnologie, definieert zakelijke vereisten en neemt deel aan risicoanalyses. In samenwerking met implementatie- en operationele teams werk je aan mogelijke activiteiten en oplossingen. Je ontwikkelt technische presentaties en voert klantpresentaties uit, waarbij je diepgaande technische discussies voert en klanten begeleidt bij technologische keuzes. Je draagt bij aan kennisoverdracht, documentatie en deelt informatie over oplossingen om de klantcompetentie op te bouwen. Je opereert in een teamomgeving met nadruk op samenwerking en ondersteuning, en voert ook netwerkmodellering, analyse en planning uit.

Functie-eisen

  • Je bent in het bezit van een CCNP certificering;
  • Je hebt ervaring en affiniteit met VPN-services, routingprotocollen, datacenters en infrastructuur;
  • Je wilt je graag ontwikkelen, bent flexibel inzetbaar en een aanpakker;
  • Je bent thuis in de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je beschikt over een rijbewijs.

Aanbod

       Een dynamische internationale organisatie gedreven door technologie en klantinteractie

       Flexibele werktijden

       Internationale carrièremogelijkheden

       Marktconform salaris

       Bonussysteem

       Laptop en mobiele telefoon

 

Daarnaast biedt Ericsson ruimte om je professioneel verder te ontwikkelen via opleidingen en trainingen en door te groeien in de (internationale) organisatie.

Sollicitatie

Heb jij interesse in deze vacature of wil jij meer hierover weten, neem dan contact op met de consultants van Lefit of solliciteer via www.lefit.nl:

 

Lisa van Ool / l.vanool@lefit.nl / +31 (0)611484383

of

Paul de Beijer / p.debeijer@left.nl / +31 (0)643282345 

 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe vacatures en opdrachten bij onze klanten, schrijf je dan nu in via onze website en/of wordt ook lid van onze linkedingroep ICT Professionals Nederland & België