Introductie

Wil jij managed private networks op basis van 5G en 4G ontwerpen en adviseren voor klanten? Dan ben jij de collega die wij zoeken voor MCS!

Organisatie

MCS levert producten en diensten in de Benelux binnen managed IoT- en managed Private Network oplossingen. De organisatie is leverancier van Nokia, Druid en Baicells en ontwerpt, configureert, installeert en beheert managed private netwerken in samenwerking met haar partners. De kracht van de organisatie ligt in het vereenvoudigen van complexe zaken, waardoor klanten zorgeloos gebruik kunnen maken van hun private netwerk of innovatieve IoT-oplossingen en worden bedrijven geholpen hun processen en operaties verder te digitaliseren.

 

MCS is verder actief deelnemer aan het Do IoT Fieldlab en werkt intensief samen met sterke partners als TU Delft en TNO. In het fieldlab onderzoekt zij de mogelijkheden en kansen voor private 5G-netwerken voor o.a. de logistieke, industrie-, zorg- en tuinbouwsector.

 

De kernwaarden van MCS zijn betrouwbaar, betrokken, innovatief en samenwerken.

Functie

In deze veelzijdige functie als Technical Engineer bij MCS werk je, afhankelijk van je ervaring, zelfstandig en/of samen met collega’s en partners van MCS aan high level en low level designs, configuratie, installatie en beheer van cutting-edge netwerken op basis van 4G (LTE) en 5G technologie. Je werkt aan projecten, lost technische uitdagingen op en ondersteunt onze commerciële teams tijdens klantgesprekken. Je ontwikkelt je tot expert in jouw vakgebied en inspireert klanten en collega’s met jouw kennis. Naast Private LTE/5G heb je interesse in andere technologische ontwikkelingen binnen de organisatie, zoals IoT, LoRa, mobiele routers, IP, AI en security. Met jouw passie voor innovatie ben je klaar om samen met ons de wereld van technologie te verkennen en te veroveren.

Functie-eisen

Namens opdrachtgever komt Lefit graag in contact met kandidaten die beschikken over:

  • Een afgeronde Bachelor of master op het gebied van Netwerk Design en/of IT;
  • Kennis over bijvoorbeeld netwerken, 4G, 5G, WiFi en/of IoT;
  • Bereidheid tot reizen binnen Nederland en België;
  • Probleemoplossend vermogen, klantgerichte houding en de wil om te groeien en ontwikkelen op jouw vakgebied.

Aanbod

  • Marktconform arbeidsvoorwaardenpakket;
  • Inspirerende werkomgeving waar je werkt met de nieuwste 5G en IoT-technieken;
  • Een prachtige diverse set aan klanten, van bekende corporates tot MKB;
  • Mogelijkheden om je professioneel en persoonlijk verder te ontwikkelen als frontrunner in je vakgebied;
  • Gezellig team met gedreven professionals;
  • De mogelijkheid te blijven leren en jezelf te ontwikkelen.

Sollicitatie

Heb jij interesse in deze vacature of wil jij meer hierover weten, neem dan contact op met de consultants van Lefit of solliciteer via www.lefit.nl:

Lisa van Ool / l.vanool@lefit.nl / +31 (0)611484383

 

of

 

Paul de Beijer / p.debeijer@left.nl / +31 (0)643282345 

 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe vacatures en opdrachten bij onze klanten, schrijf je dan nu in via onze website, volg de Lefit pagina op LinkedIn en/of wordt  lid van onze linkedingroep ICT Professionals Nederland & België