Introductie

 

Namens SUPERP zijn wij op zoek naar Test & Quality Consultants voor 32-40 uur per week. Heb jij ervaring in een dergelijke functie of heb je ervaring met testen binnen SAP, Mendix of Salesforce en wil je een volgende stap maken, lees dan snel verder! Hybride werken behoort tot de mogelijkheden. 

 

Organisatie

 

SUPERP (SUPport in ERP) is een consultancy organisatie op het gebied van SAP, Mendix en Salesforce. De organisatie is in 1999 opgericht met de focus op SAP-beheer, implementaties en productontwikkeling. Inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot een van de grotere ‘dedicated’ SAP-dienstverleners in Nederland. De scope van SUPERP’s dienstverlening is de afgelopen jaren sterk verbreed met onder andere een Mendix en Salesforce unit. Die verbreding geldt zeker ook voor de Test & Quality Services unit!

 

De organisatie wil een ‘trusted advisor’ zijn voor de klant. Om dat te realiseren staat kwaliteit voorop in alles wat de organisatie doet. Bij SUPERP heerst een no-nonsense mentaliteit op basis van openheid en vertrouwen. Bij SUPERP zijn ze erg trots op hun team van 200, naar eigen zeggen, ‘vakidioten’ en 150 externe experts die elke dag met passie en toewijding werken aan uitdagende projecten voor hun klanten. 

 

Functie

 

Als Test & Quality Consultant maak je deel uit van een hecht team met +/- 30 consultants, allemaal specialisten op het gebied van testen en kwaliteit binnen SAP, Mendix en Salesforce. Je werkt namens SUPERP op verschillende projecten voor vooraanstaande organisaties in diverse branches (denk aan grote scheepsbouwers supermarktketens, maar ook aan zakelijke- en financiële dienstverleners). Wat de gemene deler van het klantportfolio is: complexe systemen en landschappen en uitdagende test klussen!

 

Je bent een spin in het web en snapt aan de ene kant hoe en waarom processen worden geautomatiseerd, maar ook hoe je dit technisch het beste kan toetsen. Je bepaalt in hoge mate zelf op welke projecten je wanneer werkt. 

 

Functie-eisen

 

Om voor deze veelzijdige functie in aanmerking te komen:

  • ben je proactief, neem je verantwoordelijkheid en werk je zelfstandig;
  • heb je de ambitie om te blijven leren en jezelf te ontwikkelen;
  • functioneer je goed in een team;
  • ben je goed in prioriteiten stellen, plannen en deadlines halen;
  • heb je affiniteit met techniek en ervaring met geautomatiseerd testen, bij voorkeur op het gebied van SAP, Mendix of Salesforce;
  • beschik je over HBO werk- en denkniveau;
  • en beheers je de Nederlandse taal.

 

Aanbod

 

SUPERP biedt:

 

  • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een maandelijkse winstdeling;
  • een zelfstandige, uitdagende en veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid;
  • een werkomgeving met enthousiaste en hardwerkende collega’s waarin je wordt gestimuleerd om jezelf verder te ontwikkelen.

 

Sollicitatie

 

Heb je interesse na het lezen van deze vacature? Klik dan hieronder op ‘Solliciteren’. Heb je eerst vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op met:

Stefan Videler (06 43 175 752) 

Niet jouw vacature? Lefit kijkt graag naar mogelijkheden passend bij jouw ervaringen en ambities. Klik hier om je CV vrijblijvend in te sturen. Lefit leert je graag kennen!

Wil je op de hoogte blijven binnen jouw vakgebied en van interessante vacatures/opdrachten? Meld je dan aan voor deelname aan onze LinkedIngroep ICT professionals Nederland en België.