Introductie

Heb jij een passie voor de zorg, affiniteit met IT en wil jij graag deel uitmaken van een organisatie waarbij ontwikkeling centraal staat? Lees dan snel verder.

Organisatie

PinkRoccade Ziekenhuizen & Laboratoria levert consultancy op het snijvlak van zorg en IT en is werkzaam in zowel ziekenhuizen als laboratoria. Zij brengen de werelden van medische zorg en informatietechnologie samen en weten alles van het EPD, e-healthtoepassingen en het LIS. Zo dragen zij bij aan optimaal functionerende zorgapplicaties en daarmee een betere zorg in de Nederlandse ziekenhuizen en laboratoria.

 

Bij PinkRoccade Ziekenhuizen & Laboratoria hechten ze veel waarde aan eigen initiatief, kennisdeling, samenwerking, ontwikkeling en ambitie! Zij geloven dat deze waarden essentieel zijn om onze klanten de beste mogelijke oplossingen te bieden.

Functie

Het traineeship staat in het teken van jezelf ontwikkelen tot volwaardig consultant. Je gaat dit traject aan samen met andere young professionals. Hierdoor leer je van elkaar, ondersteun je elkaar en bouw je onderling en met je andere collega’s een band op. De eerste maand volg je trainingen op het vlak van persoonlijke ontwikkeling, projectmanagement, IT- en consultancyvaardigheden. Daarna ga je meteen met je eerste opdracht aan de slag in een ziekenhuis. Uiteraard volg je gedurende het hele jaar, naast je opdracht, nog verdiepende trainingen en word je begeleid door een buddy. Pinkroccade Ziekenhuizen vindt het belangrijk dat je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen in de richting waarin jij dit graag zou willen.

 

Wat ga ik doen als ik uitgegroeid ben tot volwaardig IT consultant?

 

Als consultant ondersteun je ziekenhuizen in het efficiënter maken van zorgprocessen door middel van IT gerelateerde oplossingen. Daarbij focussen we ons op drie deelgebieden namelijk; het elektronisch patiëntendossier (EPD), het laboratorium informatiesystemen (LIS) en eHealth oplossingen. Qua IT component kun je denken aan werkzaamheden als het ondersteunen van ziekenhuizen rondom het dagelijks beheer, projectleiding, testcoördinatie, bouwen van koppelingen en meewerken aan migraties, updates en/of upgrades. Het gaat om de combinatie van processen en IT, waarbij de consultants met hun aanpak en persoonlijkheid het verschil maken.

Functie-eisen

Wij zijn opzoek naar kandidaten met:

 • Een HBO/WO studie afgerond, bij voorkeur in de richting van gezondheidswetenschappen, medische informatiekunde, technische geneeskunde, biomedische wetenschappen, informatica/informatiekunde of organisatiewetenschappen;
 • Passie voor de zorg. Je wil je inzetten om de ziekenhuiszorg in Nederland te verbeteren;
 • Interesse in een startersfunctie of traineeship, met geen tot weinig werkervaring;
 • Aantoonbare interesse in IT. Ervaring is niet nodig (wel een pré)!;
 • Goed Nederlands in spraak en geschrift;
 • Een woonplaats in centraal Nederland of de bereidheid hierheen te verhuizen.

Aanbod

 • Direct een vast contract;
 • Aanvangssalaris van € 2.600,- bruto per maand (Bij goed presteren is je salaris na 12 maanden €2.900 bruto per maand);
 • Leaseauto met tankpas;
 • Winstuitkering, facturabiliteitsbonus en vakantiegeld;
 • Onbeperkt ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een super goede pensioenregeling, 26 vakantiedagen (plus optie tot 12 extra dagen te kopen) en collectieve zorgverzekering;
 • Werken in een omgeving waarin groei en ontwikkeling centraal staan;
 • Groep enthousiaste collega’s die regelmatig bij elkaar komen (digitaal of met gepaste afstand) voor leuke activiteiten.

Sollicitatie

Solliciteren kan via onderstaande ‘Sollicitatie’ button

Heb je vragen of wil je meer informatie over deze vacature neem dan contact op met onze consultant:

 

Willemijn van de Crommenacker: 06-52405601

 

Op de hoogte blijven binnen jouw vakgebied en van interessante vacatures en opdrachten? Volg onze LinkedIn Bedrijfspagina en meld je aan voor deelname aan onze LinkedIn groep ICT professionals Nederland en België.