Brenda Ackermans (eigenaar en directeur) en Evert Visser (stafarts) vertellen over Dokter Jones. Brenda geeft aan dat Dokter Jones een nieuwe en groeiende speler is op de markt van arbodienstverlening. Met ongeveer 25 collega’s bedienen zij (middel)grote klanten met behulp van taakdelegatie vanuit Houten, Amsterdam, Zwolle en Eindhoven. Brenda vertelt “Bij Dokter Jones werken we met een betrokken en professioneel team via een informele, niet hiërarchische cultuur samen. Via vakinhoudelijk overleg, kwartaalmeetings en coaching ontwikkelen we onze dienstverlening en werkplezier onderling.”

Werkwijze

Evert geeft aan dat “We geloven dat arbeid ertoe doet en belangrijk is voor werknemers. Werk is meer dan geld verdienen voor werknemers. Werk is ook een sociale activiteit, een netwerk met collega’s en geeft zingeving. Onze werkwijze van samenwerking tussen casemanager, specialisten taakdelegatie en bedrijfsarts, maakt het mogelijk om (onder supervisie van bedrijfsarts) toegankelijk te blijven voor werknemer en als (bedrijfs)arts betrokken te zijn bij alle dossiers. Samen werken we aan een snel en effectief herstel van werknemers. We staan voor kwaliteit, zijn gesprekspartner van het management bij onze klanten en werken onafhankelijk samen met de beste specialisten aan optimalisering van de inzetbaarheid van werknemers bij onze klanten. En als bedrijfsarts kom ik graag uit de spreekkamer om actief klanten te bezoeken, zien hoe er gewerkt wordt en het gesprek aan te gaan met elkaar.”

Cultuur

De cultuur en werkwijze bij Dokter Jones zijn wij samen. Collega’s voelen zich betrokken bij elkaar en nemen vanzelf verantwoordelijkheid voor hun werk. Dit is ook hoe Brenda schetst de organisatie voor zich te zien: “een compact team van deskundige collega’s die prettig samenwerken en het beste voor de klanten willen realiseren.”

Contact

Ben je na het lezen geïnteresseerd geworden in werken bij Dokter Jones als (geregistreerd) bedrijfsarts, neem dan contact op met Paul de Beijer via 06 43282345 of p.debeijer@lefit.nl of Kim Maas via 0681437245 of k.maas@lefit.nl. Zij begeleiden de werving van nieuwe collega’s.

Wil je liever direct sparren of kennismaken met Dokter Jones dan kan dat natuurlijk ook. Mail Brenda Ackermans: b.ackermans@dokterjones.nl. Wil je Evert Visser of Brenda telefonisch spreken, bel dan met het secretariaat via 085 0402180. Meer weten of Dokter Jones? Kijk op de website www.dokterjones.nl