Wist u dat wij naast bemiddeling op vaste posities ook uw interim vraagstukken kunnen invullen? Werkt u graag met een partij die zaken grondig, eerlijk, snel en tegen een scherpe prijs aanpakt.

Lefit is uw partner bij interim opdrachten. Hierbij helpen we u aan een specialist voor een project of bij benodigde tijdelijke vervanging. Wij zijn niet de detacheerder die haar medewerkers van opdracht naar opdracht bemiddelt, maar gaan altijd uit van een specifiek en exclusief vraagstuk waarbij wij dus voor de optimale match zorgen.

Lefit heeft al meer dan 10 jaar ervaring in interim bemiddeling en is succesvol in verschillende vakgebieden en branches.

Voor iedere vraag activeren wij ons uitgebreide netwerk aan zelfstandigen en zetten we alle beschikbare kanalen in. Na persoonlijke intakes brengen we de juiste beschikbare kandidaten in beeld. Desgewenst kunnen wij niet zelfstandige kandidaten voor de duur van een project in dienst nemen.

Wij staan ook in interim bemiddeling voor onze slogan ‘Lefit leert je kennen’ en gaan niet opportunistisch, maar zorgvuldig en persoonlijk te werk. Dit betekent dat opdrachtgevers en interim professionals mogen rekenen op een open en transparante wijze van samenwerken.

In 90% van de projecten in het laatste jaar zijn wij binnen 2 weken in staat gebleken tot de juiste invulling te komen.

Uiteraard bespreken we graag de mogelijkheden persoonlijk met u!

“Ervaren als open en transparant – over uurtarief, eindklant etc. Prettige communicatie dus en afspraken feitelijk allemaal nagekomen.”

“Lefit speelt kort en correct op de bal. Komt afspraken na. Goede bemiddeling!”

Vidomes heeft de samenwerking met Lefit als zeer professioneel ervaren. We waren opzoek naar een Business Partner I&D a.i., als ook tijdelijke bemensing voor een nieuwe rol van asset data analist. Lefit is gespitst op de vraag achter de vraag te achterhalen, zodat zij goed weten wat wij nodig hebben, maar ook wat past binnen de organisatie. Ze zijn snel in hun reactie en het fijne is dat zij van alle kandidaten een uitgebreide toelichting geven. De kandidaten zijn divers dus we hadden ook wat te kiezen. En juist dat was heel fijn.”