Lefit biedt diensten op het gebied van bemiddeling (vast & interim), training & coaching en HR. Onze klanten (divers en uit uiteenlopende branches) waarderen ons werk met een gemiddelde van een 8,5. We leveren kwaliteit, tonen oprechte interesse en hebben de wil om door te gaan. Hiermee dragen we bij aan een duurzame ontwikkeling van individu en organisatie.

De komende maanden lichten wij elke maand een andere dienst uit, met als doel meer inzicht te geven in de diverse dienstverlening van Lefit. Deze maand de eerste uitgelichte dienst: Talent Sourcing

Team Lefit is specialist in Talent Sourcing en helpt klanten om de juiste kandidaten te vinden voor hun (doorlopende) vacatures. Onze diensten zijn flexibel en afgestemd op uw specifieke behoeften. Of u nu op zoek bent naar kandidaten voor specifieke functies of een algemene talentenpool, wij vinden de juiste mensen voor uw organisatie.

Door gebruik te maken van onze Talent Sourcing diensten, kunt u uw tijd en middelen besteden aan het selecteren en interviewen van kandidaten. Wij nemen het zoekproces uit handen en leveren de kandidaten voor uw organisatie. Zo kunt u zich concentreren op de overige recruitment activiteiten binnen uw bedrijf.

Wij stellen onze expertise beschikbaar op project- of uurbasis voor:

  • Projectmatige inzet bij een specifieke vacature;
  • Structurele en strategische inzet ter ondersteuning van uw recruitment afdeling;
  • Vervanging bij (tijdelijke) afwezigheid of onderbezetting op uw recruitment afdeling.

Ons team kent enthousiaste en goed opgeleide Talent Sourcers. Ook adviseert onze sourcing business partner uw organisatie bij uw vraagstuk. Daarnaast hebben wij de software tools om relevante kandidaten te identificeren voor vacatures. Talent Sourcing biedt uw bedrijf het voordeel om op gestructureerde wijze doelgroep targeting te realiseren, op professionele wijze in contact te komen met uw doelgroep en desgewenst hen ook telefonisch te enthousiasmeren om met uw organisatie in gesprek te gaan.

“Dr. Jones heeft Lefit ingehuurd voor de werving van een nieuwe collega specialist taakdelegatie via sourcing. Willemijn was onze lead consultant, zij heeft met haar collega’s ervoor gezorgd dat we binnen een maand een aantal gekwalificeerde kandidaten hebben mogen ontvangen en hebben aangenomen. Heel tevreden over de samenwerking met Lefit.”

“PinkRoccade Ziekenhuizen heeft, bij tijdelijke afwezigheid van recruitment, Lefit ingezet. Enerzijds om recruitment operationeel waar te nemen, anderzijds om middels sourcing te zorgen dat we actief de markt benaderden ter invulling van vacatures. De lead consultant was ons vaste gezicht, zij stuurde de Lefit talent searcher aan. Deze inzet heeft ervoor gezorgd dat alles ‘doorliep’, we nieuwe collega’s konden blijven aantrekken en dat we onze trainee klas gevuld hebben. Bijkomend voordeel was dat er sprake was van een vast projecttarief, dat voordeliger is dan reguliere werving- en selectiefees. Ter afronding van het project is ook onze nieuwe corporate recruiter geholpen bij haar start door middel van overdracht en advies. Een project dat naar volle tevredenheid uitgevoerd is dus!”