Inspirerende Cultuur

Inge Nijendijk (line manager) en Marloes Karluk (government relations officer) vertellen over Ericsson. Inge spreekt uit haar hart en benadrukt het belang van jezelf ontplooien in een werkomgeving. Bij Ericsson draait het niet om handjes vasthouden, maar om zelf je weg te vinden. Er worden volop kansen aangeboden voor diegene die proactief naar voren stapt. Inge: “Bij ons heerst een ‘No-Nonsense’ cultuur waarin iedereen zichzelf kan zijn”.

Rol van Government Relations Officer: Een Mix van Uitdagingen

Als Government Relations Officer sta je voor een uitdaging. Je hebt eigenlijk meerdere banen in één, vertelt Marloes. Van het onderhouden van relaties tot het tackelen van juridische en technische puzzels, geen dag is hetzelfde. Je hebt contact met allerlei mensen, zoals gemeentes, provincies en interne technische en niet-technische collega’s. Je werkt multidisciplinair, de rol kent veel afwisseling.

Marloes: “Het contact met alle verschillende mensen die ik spreek geeft me energie”. Het oplossen van lastige vraagstukken en het samenwerken in een team, dat is waar het om draait. Je bent een cruciale schakel in het geheel en werkt toe naar gemeenschappelijke doelen. Het geeft een geweldig gevoel als je samen obstakels overwint!

Gevraagd: Een Proactieve Aanpakker

We zoeken iemand die niet terugdeinst voor uitdagende dossiers. Iemand met een hands-on mentaliteit, die flexibel is en bereid om te leren. Inge: “Learning on the job is in deze rol de sleutel tot succes”.

Contact

Ben je na het lezen geïnteresseerd geworden in werken bij Ericsson als Government Relations Officer, neem dan contact op met Lisa van Ool via 06 11484383 of l.vanool@lefit.nl.