Introductie

Voor Delta Energie (locatie Middelburg) zijn wij op zoek naar een Base Marketeer (32-38 uur per week). Heb jij ervaring in een vergelijkbare functie en ben je op zoek naar een marketing functie met een veel verantwoordelijkheid waarin je het verschil kunt maken voor een mooie organisatie, lees dan snel verder! Hybride werken behoort tot de mogelijkheden. 

Organisatie

Delta Energie is een van oorsprong Zeeuws bedrijf dat inmiddels deel uitmaakt van een internationaal concern. De organisatie voorziet een groot deel van Zeeland van 100% groene stroom en is daarnaast ook steeds vaker buiten de regio actief. In samenwerking met gerenommeerde partners levert de organisatie alle benodigdheden om een woning of bedrijf te verduurzamen. Op de locatie in Middelburg werken zo’n 150 mensen, waarvan 14 in het Productmanagement en Marketing team.

Functie

Als Base Marketeer ontwikkel je de marketingstrategie voor bestaande relaties, zowel (groot)zakelijke- als particuliere klanten. Je ontwikkelt onder meer marketing campagnes die er op zijn gericht om klanten te binden en te behouden. Denk daarbij aan cross-selling van producten- en diensten zoals slimme meters, warmtepompen en zonnepanelen. Maar bijvoorbeeld ook aan het de ontwikkeling van loyaliteitsprogramma’s. Voor de retentie van bestaande klanten werk je bijvoorbeeld klantportalen en proposities. Je werkt nauw samen met je commerciële collega’s, waaronder product managers, een content coördinator en een customer journey marketeer. Maar door de korte lijnen schakel je ook rechtstreeks met de directie.  

Je rapporteer aan de Team Lead Productmanagement en Marketing.

Functie-eisen

Om voor deze veelzijdige functie in aanmerking te komen: 

  • Beschik je over HBO werk- en denkniveau; 
  • heb je een relevante achtergrond, bijvoorbeeld in een vergelijkbare functie; 
  • ben je een zelfstarter die gewend is om in teamverband te werken; 
  • ben je analytisch, positief ingesteld en verbindend; 
  • spreek en schrijf je goed Nederlands.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt:

  • Een salaris tot 5.769 EUR bruto per maand (op basis van een fulltime dienstverband)
  • en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een benefit budget (17% van bruto jaarsalaris), een variabele beloning (max. 15% van bruto jaarsalaris), een pensioenregeling, een reiskostenvergoeding, een thuiswerkvergoeding, korting op ziektekostenverzekering, korting op je fitness abonnement, korting op eigen producten van Delta Energie 
  • Een zelfstandige, uitdagende en veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid;
  • Een werkomgeving met enthousiaste en hardwerkende collega’s waarin je wordt gestimuleerd om jezelf verder te ontwikkelen.

Sollicitatie

Heb je eerst vragen of wil je meer informatie, neem contact op met één van onze consultants: Ashley van den Adel (06 31 352 560) of Stefan Videler (06 43 175 752) 

Niet jouw vacature? Lefit kijkt graag naar mogelijkheden passend bij jouw ervaring en ambities. Klik hier om je CV vrijblijvend te delen. Lefit leert je graag kennen! 

Wil je op de hoogte blijven binnen jouw vakgebied en van interessante vacatures en/of opdrachten? Meld je aan voor deelname aan (een van) onze LinkedIn groep(en).