Introductie

Voor PharmaPartners (locatie Oosterhout) zijn wij op zoek naar een Business Sales Analist die (32-40 uur per week) die met analyses, dashboards en rapportages bij wil dragen aan het optimaliseren van de sales processen binnen een organisatie die apothekers ondersteunt met software voor hun core business. Wil jij op deze wijze bijdragen aan de verdere uitbreiding van dit toonaangevende ICT bedrijf voor de zorgsector? Lees dan snel verder!

Organisatie

PharmaPartners is in ruim 30 jaar uitgegroeid tot marktleider in de eerstelijnsgezondheidszorg en bij apotheekcollectieven. In totaal zijn ruim 3.000 zorgverleners aangesloten op een van de circa 250 samenwerkingsverbanden die samen zorg verlenen aan ruim acht miljoen mensen. PharmaPartners telt in totaal circa 160 medewerkers en bekleedt de 2e positie in het werkgeversonderzoek 2016 van Computable.

Met de drie business units biedt PharmaPartners oplossingen aan huisartsenzorg, huisartsenposten, geïntegreerde eerstelijnszorg, openbare & ziekenhuizen farmacie, patiënten & zorgconsumenten en ziekenhuizen & GGZ instellingen.

Functie

Als Business Sales Analist ben je werkzaam binnen het Sales en Marketing team. Je analyseert proactief de verkopen van de organisatie alsook de markt en signaleert de kansen in de markt. Je ontwikkelt dashboards en rapportages op basis van interne en externe (klant) vragen.

Het continue verbeteren van (sales) processen geeft je energie en motivatie, waardoor je een grote bijdrage levert aan het vergroten van de efficiency in het team en klantcontact. Je werkt analytisch, pragmatisch en bent in staat om prioriteiten te stellen. Als sparringpartner van het management ben je continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden om resultaten te optimaliseren.

Je rapporteert aan de Manager Sales & Marketing. 

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een kandidaat:

  • met een afgeronde HBO/WO opleiding;
  • met enkele jaren relevante werkervaring in een vergelijkbare rol;
  • die Excel goed beheerst; en bij voorkeur kennis heeft van Power BI en/of Tableau (AFAS ervaring is een pre); 
  • met een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • die proactief, vasthoudend en commercieel is ingesteld.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt:

  • een salaris tot 3.800 EUR bruto per maand (op basis van een fulltime dienstverband)
  • een zelfstandige functie in een professionele omgeving waar veel ruimte is voor eigen inbreng;
  • een uitdagende en afwisselende functie, met de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen de organisatie;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 26 vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding, thuiswerkvergoeding, pensioenregeling en 500 EUR persoonlijk budget.

Sollicitatie

Heb je interesse na het lezen van deze vacature? Klik dan hieronder op ‘Solliciteren’. 

Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op met onze consultant Stefan Videler (06 43 175 752) 

Niet jouw vacature? We kijken graag naar mogelijkheden passend bij jouw ervaring en ambities. Klik hier om vrijblijvend je cv met ons te delen. Lefit leert je graag kennen! Wil je op de hoogte blijven binnen jouw vakgebied en van interessante vacatures en/of opdrachten? Volg dan onze LinkedIn Bedrijfspagina en meld je aan voor deelname aan één van onze LinkedIn groepen.