Introductie

In verband met groei zijn wij op zoek naar een Logistiek Coördinator (24-32 uur per week) voor ENS International (in Heerhugowaard), onderdeel de Emmi Group. Wil jij op deze wijze bijdragen de verdere uitbreiding van dit toonaangevende foodbedrijf? Lees dan snel verder!

Organisatie

ENS (Emmi Nutritional Solutions) is sinds 2013 een integraal onderdeel van de Emmi Group uit Zwitserland. Emmi verkoopt onder de merknaam Bettine geitenkaasproducten aan consumenten. ENS is gespecialiseerd in de productie, wereldwijde handel en marktontwikkeling van geiten- en schapenzuivelingrediënten. Op de productielocatie in Etten-Leur wordt geitenmelk en geitenwei verwerkt tot hoogwaardige grondstoffen voor de wereldwijde voedingsmiddelenindustrie. De verkoop en marktontwikkeling vindt plaats vanuit het kantoor in Heerhugowaard.

Functie

Als Logistiek Coördinator ben je samen met 3 collega’s verantwoordelijk voor de (internationale) transporten van de organisatie in Nederland. Je ondersteunt je collega’s met de dagelijkse logistieke werkzaamheden en hebt daarbij zelf contact met vervoerders, het warehouse en met internationale klanten. Je zorgt onder meer voor de opmaak en afwikkeling van contracten, voor de aanvraag en controle van documenten (certificaten, pakbonnen, Letters of Credit, etc.) en voor de financiële afhandeling. Je werkt nauw samen met de salesorganisatie en met de financiële afdeling.

Je rapporteert in deze functie aan de Team Lead Logistiek.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met:

  • MBO/HBO- werk- en denkniveau;
  • Kennis van zuivel en/of de interesse om je daarin te verdiepen;
  • De interesse om in een internationale omgeving te werken;
  • Een pragmatische en zorgvuldige manier van werken;
  • Goede communicatieve vaardigheden in woord- en geschrift, zowel in het Nederlands als in het Engels.
  • Bij voorkeur beschikbaarheid op dinsdag, donderdag en vrijdag.

Aanbod

  • Een zelfstandige functie in een professionele omgeving waar veel ruimte is voor eigen inbreng;
  • Een uitdagende en afwisselende functie, met de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen de organisatie;
  • Een marktconform salaris en 25 vakantiedagen.

Sollicitatie

Heb je interesse na het lezen van deze vacature? Klik dan hieronder op ‘Solliciteren’. 

Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op met een van onze consultants: Aukje Koks (06 37 446 812) of Stefan Videler (06 43 175 752) 

Niet jouw vacature? We kijken graag naar mogelijkheden passend bij jouw ervaring en ambities. Klik hier om vrijblijvend je cv met ons te delen. Lefit leert je graag kennen! Wil je op de hoogte blijven binnen jouw vakgebied en van interessante vacatures en/of opdrachten? Volg dan onze LinkedIn Bedrijfspagina en meld je aan voor deelname aan één van onze LinkedIn groepen.